Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Σωρός, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 175.000
  • 3
  • 87
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024
Περιγραφή
Μαρούσι οροφοδιαμέρισμα στο πιό κεντρικό σημείο 87 τ.μ. 2 υπνοδωματίων 1 μπάνιο .
Κοντά στην αγορά , δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό ΜΑΡΟΥΣΙ .
Το Μαρούσι είναι μια από τις πιο γνωστές αστικές περιοχές των Βορείων Προαστίων. Περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, του Χαλανδρίου και της Πεύκης. Κατά τα τελευταία 15 χρόνια έχει γίνει το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της Αθήνας, καθώς πολλές από τις μεγαλύτερες Πολυεθνικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν εκεί την έδρα τους. Σε ορισμένα σημεία του Αμαρουσίου έχουν κτιστεί μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών με μοντέρνα διαμερίσματα. Υπάρχουν πολλά καταστήματα στην περιοχή, καθώς τρία μεγάλα εμπορικά κέντρα, το Mall, το Avenue και το Golden Hall. Το Μαρούσι έχει εξαιρετική σύνδεση με το τρένο για τον Πειραιά καθώς και το μετρό και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Είναι επίσης κοντά στην Αττική Οδό.
Απέχει 14 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, 26 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 27χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 87 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1979, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Αποθήκη, Όροφος: 2ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 340 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 16550, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
330902
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή