Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Μαρκόπουλο
  • € 180.000
  • 4.629
Περιγραφή
ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΕΚΤΑΣΗ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΗ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ - Εξαιρετικό αγροτεμάχιο 4.629 τ.μ. στην περιοχή της Βραυρώνας Αττικής - έχει σχήμα παραλληλόγραμμου με κύρια πρόσοψη στον δρόμο πλάτους 43 μ. και πρόσοψη στον πίσω-βοηθητικό δρόμο πλάτους 42μ.

Ευρίσκεται στην Αττική στην περιοχή Βραυρώνα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, σε απόσταση 3χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας, 27 χλμ.από το κέντρο της Αθήνας. Η μείζων περιοχή λόγω του Αεροδρομίου εξυπηρετείται: α)με μετρό, β)με προαστιακό σιδηρόδρομο, γ) μέσω της ταχείας κυκλοφορίας Αττικής Οδού (τρεις λωρίδες ανά κατεύθυνση) με συνεχείς λεωφορειακές γραμμές ανά 20 λεπτά και ταξί. Με τις οργανωμένες αυτές συγκοινωνίες είναι δυνατή η μετάβαση εκτός από το κέντρο της Αθήνας (διάρκεια ταξιδιού με το metro μισή ώρα) σε όλη την Αττική, μέχρι τον Πειραιά όπου ξεκινούν τα πλοία για τα ελληνικά νησιά, αλλά και προς το Λαύριο, από όπου φεύγουν τα πλοία για τα ελληνικά νησιά.

Το ακίνητο είναι μέσα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικιστικά περιοχή της Βραυρώνας, με ανέγερση κατοικιών υψηλού επιπέδου.
Για καθαρά οικιστικούς λόγους δεν επιτρέπεται η ανέγερση κατοικιών σε οικόπεδα με επιφάνεια μικρότερη των 4.000 τ.μ. Τούτο καθιστά ελκυστική την έκταση αυτή που η επιφάνειά της ανέρχεται σε 4.629 μέτρα με κύρια πρόσοψη στο δρόμο 43 μέτρα. Για αμιγή κατοικία κτίζει 100 τ.μ. πλέον υπόγεια. Κτίζει επιπλέον 70τμ οινοποιείο εάν έχει αμπέλια.

Το έδαφος δεν είναι βραχώδες και μπορεί στον ελεύθερο χώρο να φυτευτούν κάθε είδους φυτά και δένδρα. Η περιοχή ηλεκτροδοτείται και υπάρχει άφθονο νερό. Η θέα από το οικόπεδο είναι μαγευτική, βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και δεν εμποδίζεται από τίποτα. Το τοπίο είναι μαγευτικό, η περιοχή είναι χωρίς κανένα πρόβλημα και ο θόρυβος από τα αεροπλάνα που προσγειώνονται / απογειώνονται από το αεροδρόμιο δεν φθάνει καθόλου στην περιοχή, επειδή ο αεροδιάδρομος είναι σε άλλη κατεύθυνση και μεσολαβούν λόφοι που δημιουργούν ανάχωμα σε σχέση με τον θόρυβο των αεροπλάνων.

Σε απόσταση 3χλμ. από το οικόπεδο είναι ο αρχαίος ναός της Βραυρώνας και μετά από 500 μ. είναι η μαγευτική παραλία της Βραυρώνας όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το MARE NOSTRUM. Υπάρχει στην παραλία αυτή μία από τις καλύτερες πλαζ της Αττικής. Όμοια, σε απόσταση 5 χλμ. είναι η παραθαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας με τα δεκάδες ξενοδοχεία και καταστήματα-εστιατόρια-μπαρ και μία από τις καλύτερες παραλίες. Το ίδιο, σε απόσταση 10 χλμ. από την έκταση, είναι η περιοχή Πόρτο Ράφτη και το Αυλάκι, με υπέροχες παραλίες, πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια. Πρόκειται για τις καλύτερες και πιο οργανωμένες παραλίες της Αθήνας.

Η έκταση είναι ελεύθερη από κάθε βάρος, διεκδίκηση τρίτων, δεν είναι σε δασική ή αρχαιολογική περιοχή. Ενταγμένη στο Κτηματολόγιο / Βεβαίωση αρτιότητας. Ακίνητο με ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ.

https://ypodomes.com/kleidose-i-dipli-sidirodromiki-syndesi-rafinas-poy-tha-ginoyn-neoi-stathmoi-toy-proastiakoy/

Για περισσότερες πληροφορίες και άμεση επἰσκεψη στο χώρο, καλέστε μας στο 211 0124800 / 6972 811258 / info@kspreal.com
Kappasigma Partners - www.kspreal.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-120109 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.629 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή