Ξενοδοχείο προς Πώληση

Αιδηψός
  • € 500.000
  • 403
  • 3+
Περιγραφή
Ξενοδοχειακή μονάδα, ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων με συνολικό εμβαδόν 403 τ.μ στα Λουτρά Αιδηψού.
Αποτελείται από πέντε επίπεδα, με την εξής διαμόρφωση: Α) Υπόγειο( ουσιαστικά είναι ισόγειο από την μια μεριά) όπου υπάρχουν δυο διαμερίσματα 30 τ.μ και 44 τ.μ τα οποία έχουν κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο το καθένα. Επίσης υπάρχει αποθήκη και λεβητοστάσιο.
Β) Ισόγειο όπου υπάρχει ένα οροφοδιαμέρισμα 66 τ.μ το οποίο έχει δυο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνα με σαλόνι, ένα μπάνιο και τζάκι. Επίσης υπάρχει το κλιμακοστάσιο με τον ανελκυστήρα.
Και Γ) 1ος, 2ος και 3ος όπου στον κάθε όροφο υπάρχουν από δυο διαμερίσματα 30 τ.μ και 34 τ.μ το καθένα, τα οποία έχουν κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.
Όλα τα διαμερίσματα έχουν μεγάλες βεράντες με θέα στο βουνό και την θάλασσα.
Το ακίνητο έχει άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, ως ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τριών κλειδιών και είναι πλήρως εξοπλισμένο. Το έτος έκδοσης της οικοδομικής άδειας είναι το 1993 και η αποπεράτωση έγινε το 1998. Είναι χτισμένο μέσα σε οικόπεδο 318 τ.μ το οποίο είναι περιφραγμένο και έχει μικρό κήπο με γκαζόν και καλλωπιστικά φυτά.
Το ακίνητο δεν έχει ενταχθεί σε κανέναν αναπτυξιακό νόμο,δίνοντας έτσι αυτή την δυνατότητα στον μελλοντικό ιδιοκτήτη, έτσι ώστε να εκμεταλλευθεί όλα τα προτερήματα του ακινήτου και την αναβάθμιση του σε ξενοδοχείο τριών αστέρων.
Το ακίνητο βρίσκεται στην ομορφότερη λουτρόπολη της Ελλάδας, σε απόσταση 200 μ από την παραλία και 1 χλμ από το κέντρο της πόλης με τα υπερσύγχρονα υδροθεραπευτήρια.
Η Αιδηψός η οποία είναι προικισμένη από την φύση με τα ιαματικά λουτρά και με τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, μαγεύει τον επισκέπτη και αποτελεί τον ιδανικό τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών και από ολόκληρο τον κόσμο για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές διακοπές.
Οι παραλίες της έχουν βραβευθεί πολλές φορές με γαλάζια σημαία ενώ το μεγαλύτερο μέρος του όρους Τελέθριου έχει χαρακτηριστεί βιότοπος NATURA και προσφέρεται για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα ( αναβάσεις, ορειβασία, ποδήλατο ακόμη και μηχανοκίνητα). Ενώ η θέα του απλώνεται από τις Σποράδες μέχρι και τα παράλια της Στερεάς Ελλάδας.
Πρόκειται για μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία με βάση την περιοχή του ακινήτου και την τιμή πώλησης του.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3509 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
403 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή