Duplex Τερψιθέα, Τερψιθέα, Λάρισα

ΛάρισαΤερψιθέα
  • € 250.000
  • 5+
  • 202
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής Μονοκατοικία στην Τερψιθέα, συνολικού εμβαδού 202τμ, είναι χτισμένη σε διαμορφωμένο οικόπεδο 320τμ. με γκαζόν και δέντρα, bbq και έναν πολύ άνετο χώρο βεράντας με πέργκολα.
Αποτελείται από την κύρια κατοικία η οποία καλύπτει το υπερυψωμένο ισόγειο και τον 1ο όροφο της οικοδομής με καθαρή επιφάνεια 142τμ και το ημιυπόγειο όπου εκεί υπάρχει ένα ανεξάρτητο 2άρι διαμέρισμα 60τμ. το λεβητοστάσιο και 2 αποθήκες.
Ο χώρος του ισογείου αποτελείται από το σαλόνι με το τζάκι, την κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα και ένα wc. Επιπλέον υπάρχει ένα αίθριο και η εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον 1ο όροφο όπου εκεί βρίσκουμε τα τρία άνετα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπαλκονόπορτες που βγάζουν σε ατομική βεράντα για κάθε υπνοδωμάτιο. Ακόμη υπάρχει ένα πολύ όμορφο και άνετο μπάνιο και χώρος για πλυντήριο-στεγνωτήριο.
Στον χώρο του ημιυπογείου υπάρχει ένα ανεξάρτητο, άνετο και φωτεινό 2άρι διαμέρισμα που αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο για το σαλόνι με το τζάκι και την κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα και το μπάνιο. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν ακόμη από δύο αποθήκες και ο χώρος του λεβητοστασίου.
Επίσης υπάρχει χώρος στάθμευσης οχημάτων, πόρτες ασφαλείας στις εισόδους των διαμερισμάτων και συναγερμός με ανεξάρτητη λειτουργία για κάθε διαμέρισμα.
Η θέρμανση του ακινήτου γίνεται με καυστήρα πετρελαίου και υπάρχει ανεξάρτητη επιλογή θερμοκρασίας για κάθε επίπεδο.
Πρόκειται για μία εξαιρετική οικοδομή η οποία κατασκευάστηκε με άριστα υλικά, έχει πολύ καλή διάταξη των χώρων και είναι σε άριστη κατάσταση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-9 - 14/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
202 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή