Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣαρωνίδαΣαρωνίδα
  • € 1.250.000
  • 560
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024
Περιγραφή
ΣΑΡΩΝΙΔΑ - Συγκρότημα Κατοικιών 560τμ σε οικόπεδο 800τμ, , κατασκευή 2020, ενεργειακή κλάση Β, parking, ήσυχο, φωτεινό, θέα θάλασσα, πρόσοψης, τριφασικό ρεύμα, πολυτελές, πισίνα, οικιστική ζώνη, πρόσβαση : άσφαλτος, τιμή συζητήσιμη, επενδυτικό, ευκαιρία.
Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία στην αριστερή πλευρά της Σαρωνιδας , είναι κτισμένο αυτό το υπέροχο συγκρότημα τριών νεόδμητων πολυτελών κατοικιών συνολικής επιφάνειας 560τμ σε οικόπεδο 800 τμ² που απολαμβάνει την ησυχία και το καταπράσινο περιβάλλον με υπεροχή θεα στην θάλασσα του αργωσαρωνικού.
Η εσωτερική αρχιτεκτονική με τους ψηλοτάβανους χώρους υποδοχής και τα πρωτοποριακά στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί, δίνουν πραγματικά μια διαφορετική έννοια στον όρο της διακόσμησης δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το συγκρότημα Αναπτύσσεται ως εξης 2 μεζονέτες απο 220τμ² η κάθε μια και ενα οροφοδιαμερισμα 120τμ² , ειναι σε τρία επίπεδα διαθέτει μεγάλους χώρους υποδοχής,
Στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο κυριαρχεί η εντυπωσιακή πισίνα , όπου σε συνδυασμό με τα εξωτερικά καθιστικά συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον διασκέδασης. Το συγκρότημα συνδυάζει την άριστη θέση στην καρδιά της Σαρωνιδας με τις σύγχρονες ανέσεις και την απόλυτη ησυχία, ενώ το χαρακτηρίζει το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ γνωστού αρχιτέκτονα. Είναι ιδανικό και κατάλληλο για 3 οικογένειες πωλείται όλο μαζί .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Α.Φ.Μ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΣΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ , Σας ευχαριστούμε Bestland Hellas.

θα θάλαμε να σας ενημερώσουμε ότι
Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είμαστε εναρμονισμένοι και συνεπείς με τις οδηγίες της Ελληνικής κυβέρνησης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Bestland hellas Real Estate , είμαστε πλήρως διαθέσιμοι για εσάς online μέσω email στο info@bestland.gr και τηλεφωνικά στο
+302108145965.
Τιμή €1.250.000 (κωδ. 6255) +30 2108145965 BESTLAND HELLAS Real Estate
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
6255
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
560 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή