Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΣαντορίνηΣαντορίνη
  • € 3.950.000
  • 1.100
  • 3+
Περιγραφή
Σαντορίνη σε ένα απο τα πολύ γνωστά και τουριστικά νησιά στην Ελλάδα πωλειται άριστο ξενοδοχείο- συγκρότημα κατοικιών . Το ξενοδοχείο αποτελείται απο 17 συνολικά δωμάτια τα οποία είναι κατανεμημένα σε βιλές με δικά τους μεγάλα δωμάτια-σαλόνια- κουζίνες-μπάνια. Ολοι οι χώροι έχουν αμεση πρόσβαση στην πισίνα . Να τονισθεί ότι ορισμένα δωμάτια έχουν δικές τους ιδιωτικές πισίνες και με φανταστική θέα προς το Αιγαίο. Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια έκταση 5700 τετραγωνικών μέτρων με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και εκπληκτική θέα σε γνωστά τουριστικά νησιά. Βρίσκεται ωραίο φυσικό χώρο και περιβάλλεται από αμπελώνες και αγροκτήματα, μόλις 300 μέτρα από την παραλία . Η πανοραμική του θέση προσφέρει θέα στη θάλασσα και στα γύρω αγροκτήματα προσφέροντας μια αληθινή αίσθηση της φύσης και της γαλήνης.

Αναλυτικότερα

1) Βίλλα με θέα στη θάλασσα
250 τ.μ. με χώρους κύριο υπνοδωμάτιο με τζάκι, ιδιωτικό μπάνιο και ξεχωριστή αίθουσα τζακούζι, 2 υπνοδωμάτια επισκεπτών,
1 μπάνιο επισκεπτών, Σαλόνι με τζάκι, Τραπεζαρία, Κουζίνα, Μπάνιο, Πισίνα, Εξωτερικοί χώροι μπάρμπεκιου (2), Υπαίθριο WC, 2 Σαλόνια εξωτερικού χώρου , 2 Εξωτερικοί χώροι τραπεζαρίας

2). Βίλλα με θέα στη Θάλασσα
Σπίτι 90 τ.μ., Κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, 2ο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, Δωμάτιο σοφίτας με διπλό κρεβάτι, Σαλόνι με τζάκι, Τραπεζαρία, Κουζίνα, Πισίνα, Μεγάλο τζακούζι, Υπαίθριο μπάρμπεκιου, σαλόνι και τραπεζαρία 

3). Βίλλα με θέα κήπο και Θάλασσα
Σπίτι 72 τ.μ., 1 υπνοδωμάτιο με κρεβάτι queen size, κλιματισμό, θέρμανση και ιδιωτικό μπάνιο, 1 υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, κλιματισμό, θέρμανση και ιδιωτικό μπάνιο, Σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης με 2 καναπέδες-κρεβάτια, Το σαλόνι είναι άνετο με καναπέδες-κρεβάτια σε νησιωτικό στιλ.
Υπάρχει μια ξεχωριστή κουζίνα, που περιλαμβάνει μια μικρή τραπεζαρία με πόρτες που οδηγούν απευθείας στη μεγάλη εκτεταμένη βεράντα με υπαίθρια τραπεζαρία και μπάρμπεκιου, καθώς και πανοραμική θέα στους γύρω κήπους, τα αγροκτήματα και μερική θέα στη θάλασσα, Ιδιωτική πισίνα με τζακούζι

4). Βίλα με Θέα Θάλασσα και κήπο
Σπίτι 62 τ.μ., Περπατώντας από το αίθριο μέσα από διπλές πόρτες συναντάτε τον ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, για να σας υποδεχτούν με πιτσιλιές χρώματος και μια περιοχή φυσικού φωτός. Δίπλα στην κουζίνα θα βρείτε το μπάνιο με ντους. Εν συνεχεία ακολουθεί κυρίως υπνοδωμάτιο με δωμάτιο-ντουλάπα, king size κρεβάτι, κλιματισμό και θέρμανση. Όταν περπατάτε κάτω από τα φαρδιά, εσωτερικά σκαλοπάτια από το υπνοδωμάτιο προς τις γυάλινες πόρτες που οδηγούν στο αίθριο δίπλα στην πισίνα, θα εντυπωσιαστείτε από το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του καταλύματος! Όπως εδώ θα βρείτε το τέλειο καθιστικό για όλες τις χρήσεις, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ανοιχτές ή κλειστές πόρτες, ανάλογα με τον καιρό.

5). Βίλα με Θέα Θάλασσα
Σπίτι 70 τ.μ.. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, ορθογώνιο στο σχεδιασμό του με θέα στη θάλασσα και στην εξοχή, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με δύο υπνοδωμάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα queen size κρεβάτι και δωμάτιο ντουλάπας. Το ιδιωτικό μπάνιο προσφέρει την ολοκληρωμένη, υπερσύγχρονη εμπειρία, εμπειρία περιπάτου στο ντους, απόλυτη πολυτέλεια! . Το δεύτερο υπνοδωμάτιο προσφέρει θέα στη θάλασσα, κρεβάτι queen size και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Από αυτό το δωμάτιο μπορείτε να περπατήσετε έξω στο αίθριο, που περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο χώρο μπάρμπεκιου και διασκέδασης.

6). Βίλα με θέα στη θάλασσα
Σπίτι 45 τ.μ., Περπατώντας από το αίθριο μέσα από διπλές πόρτες συναντάτε τον ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, Δίπλα στην κουζίνα θα βρείτε το μπάνιο με ντους ψιλής βροχής, το ιδιωτικό κυρίως υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, king size κρεβάτι, κλιματισμό. Ιδιωτική μικρή πισίνα, Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης με 2 καναπέδες-κρεβάτια, Εξωτερική τραπεζαρία, Κήπος, Εξωτερικό σαλόνι.

7). Βίλα με θέα στη Θάλασσα
Σπίτι 34 τ.μ., Προσφέρεται σε μοντέρνο, σύγχρονο στιλ και περιλαμβάνει τέλεια, υψηλής ποιότητας καταλύματα, Το καθιστικό και η κουζίνα είναι ενιαίας διαρρύθμισης, με ένα μεγάλο παράθυρο με υπέροχη θέα στη θάλασσα και μια έκταση φυσικού φωτός.Το μπάνιο στο πίσω μέρος του στούντιο είναι εξοπλισμένο με ντους. Εκτός ανοιχτού χώρου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, με κρεβάτι queen size. Αυτό έχει επίσης ένα μεγάλο παράθυρο που προσφέρει θέα στη θάλασσα. Στον εξωερικό χώρο υπάρχει πισίνα.

8.) Βίλα με θέα στη Θάλασσα
Σπίτι 45 τ.μ., Περπατώντας από το αίθριο μέσα από διπλές πόρτες συναντάτε τον ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, Δίπλα στην κουζίνα θα βρείτε το μπάνιο με ντους ψιλής βροχής. Το ιδιωτικό κυρίως υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, king size κρεβάτι, κλιματισμό. 

Πόλη των Φηρών: 4 χλμ
Αεροδρόμιο: 7 χλμ
Λιμάνι: 12 χλμ

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Κτηματομεσιτική Λιούρτα
Ανακαινίσεις Εσωτερικών Χώρων
κιν. 6937 509020
τηλ. 2311 220120
email. info@liourtas-akinita.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - 27/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.100 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 3.950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή