Ξενοδοχείο προς Πώληση

Οίτυλος
  • € 1.750.000
  • 1.150
Περιγραφή
Ξενοδοχειακό παραδοσιακό συγκρότημα το οποίο είναι χτισμένο εξολοκλήρου από πέτρα λαξευμένη στο χέρι και ξύλο. Το συγκρότημα είναι κτισμένο σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων. Το οίκημα στο σύνολό του αξιοποιεί 1.150 τ.μ. όπου σε αυτά υπάρχουν 10 σουίτες και δύο διαμερίσματα των 30 τ.μ. Κάθε διαμέρισμα είναι 50 τ.μ. έχει πάρκινγκ και δικιά του βεράντα και όλα έχουν θέα στη θάλασσα και το ιστορικό κόλπο του Διρού. Απέχει 4 km από τα σπήλαια του Διρού που είναι σημείο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και χάρη σε αυτό υπάρχει κινητικότητα όλο το χρόνο. Επίσης το συγκρότημα αυτό διαθέτει πλακόστρωτο το οποίο διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βάπτίσεις και συνέδρια κατά τους θερινούς μήνες. Στις Παροχές υπάρχει και bar-restaurant το οποίο λειτουργεί και σαν αίθουσα πρωινού. Ακόμα διαθέτει site και σταθερή πελατεία. Τέλος διαθέτει παιδική χαρά, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για κατοικίδια καθώς και μεγάλο κήπο με βοτανικά φυτά διακοσμητικά και μυρωδικά φυτά.
Το συγκρότημα έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και στο χώρο του οικήματος αλλά και στον προαύλιο χώρο. Όσον αφορά το οίκημα υπάρχουν οκτώ σουίτες κατασκευασμένες και χρειάζονται εσωτερική διαμόρφωση είτε σαν οκτώ σουίτες είτε σαν 10 ακόμη δίκλινα διαμερίσματα των 30 τ.μ. . Ακόμα υπάρχουν και χώροι που μπορούν να διαμορφωθούν σαν γυμναστήριο και playroom.
Όσον αφορά τον προαύλιο χώρο υπάρχει περιθώριο να φτιαχτεί πισίνα γήπεδο τένις mini golf κ.α.
Το συγκρότημα είναι κτισμένο σε μία ήσυχη τοποθεσία ανάμεσα στην κωμόπολη Αρεόπολη και το φημισμένο χωριό του Διρού και απέχει 4 km από τα δύο αυτά μέρη. Επίσης απέχει 280 km από την Αθήνα και 95 km από τον Διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας. Είναι ένα τέλειο ορμητήριο για μονοήμερες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς όπως είναι η Μονεμβασιά, ο Μυστράς, η Στούπα, η Καλαμάτα, η Ελαφόνησος και πολλά ακόμη τοπική προορισμοί.
Στα χωριά γύρω από το συγκρότημα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος από τα μέρη διασκέδασης και εστίασης. Στην Αρεόπολη υπάρχει κεντρική πλατεία στην οποία βρίσκονται μαγαζιά για φαγητό και παραδοσιακά καφέ όπως και μία μεγάλη παιδική χαρά. Στο τέλος της πλατείας ξεκινάει ένας μεγάλος πεζόδρομος στον οποίο υπάρχουν μαγαζάκια με παραδοσιακά σουβενίρ, αλλά και μερικά μαγαζιά για φαγητό. Επίσης κατά μήκος του πεζόδρομου υπάρχουν και κοκτέιλ μπαρ, μπαρ και Κέντρα νυχτερινής διασκέδασης κλαμπ. Τέλος καταλήγεις στην πλατεία 17ης Μαρτίου όπου υπάρχουν μαγαζιά κοκτέιλ μπαρ, ταβέρνες αλλά και χώροι τέχνης τιμή 1.750.000€ (συζητησιμη), κωδ. 3559 Με κάθε αγορά κατοικίας παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη για 1(ένα) Έτος, REG - REAL ESTATE GREECE , www.regrealestate.com , e-mail: regrealestate@hotmail.com, +302111990343
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3559 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.150 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή