Ρετιρέ Καρτεραδος, Θήρα, Σαντορίνη

ΣαντορίνηΚαρτεραδος
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Μοναδικό ακίνητο με πισίνα στη Σαντορίνη με εξαιρετική ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στην πόλη των Φηρών . Η Βίλλα έχει ένα συνολικό εμβαδό 400τμ σε εξαιρετικό σημείο στον Καρτεράδο Σαντορίνης δίπλα στα Φηρά σε οικόπεδο 2.220 μέτρων με υπόλοιπο δόμησης. Η συνολική έκταση του σπιτιού στην γή είναι 300τμ. ενώ τα υπόλοιπα είνα χτιστά πατάρια με εσωτερικές σκάλες.
Διαθέτει περιμετρικό κήπο με γκαζόν, φοίνικες, μεγάλα δέντρα και πολλά φυτά, βραχόκηπο, περιφραγμένο περιβόλι, μεγάλη πισίνα με υδρομασσάζ και μπαρ μέσα στο νερό, μεγάλο καθιστικό πισίνας, ιδιωτική εκκλησία, χτιστό μπάρμπεκιου, παιδική χαρά, σπιτάκι κήπου, σπιτάκι ξύλων τζακιού, γεώτρηση με άδεια με εξαιρετικό νερό καθώς και 2 στέρνες νερού.
Διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες (2 master με δικό τους μπάνιο και η μία εξ’ αυτών με walk-in ντουλάπα) συνολικά 4 μπάνια και 1 WC, μεγάλο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι και χτιστό γραφείο και πολύ μεγάλη ανοιχτή κουζίνα με μοναστηριακό τραπέζι 8 ατόμων.
Επίσης υπάρχει Playroom, τροφιμαποθήκη, πλυσταριό, 2 μεγάλες αποθήκες που η μία θα μπορούσε να μετατραπεί και σε έβδομη κρεβατοκάμαρα/ξενώνα, κλειστό γκαράζ 30τμ. που επικοινωνεί εσωτερικά με το σπίτι, 2 ηλεκτρικές γκαραζόπορτες, εγκατάσταση καλοριφέρ σε όλους τους χώρους, χωριστό δωμάτιο καυστήρα και δεξαμενής πετρελαίου και ένα μικρό υπόγειο.
Εξαιρετική ποιότητα κατασκευςή με Γερμανικά ξύλινα κουφώματα, εξωτερικούς τοίχους πάχους 50 εκατοστών, και ξύλινα δάπεδα σε όλες τις κρεβατοκάμαρες και στο σαλόνι. Διαθέτει πολύ υψηλής ποιότητας και αισθητικής μπάνια με διαφορετικό σχεδιασμό και υλικά το καθένα από αυτά, καθώς και δάπεδο από πλάκες Καρύστου στην κουζίνα το πλυσταριό και την μία αποθήκη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-1523959 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή