Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΆνδροςΜΕΝΙΤΕΣ / ΑΝΔΡΟΣ
  • € 610.000
  • 379
  • 2
Περιγραφή
Η Άνδρος, λόγω της μικρής της απόστασης της από την Αττική και της πολυμορφίας της είναι ιδανική για όλους. Στην Άνδρο θα χαλαρώσετε αλλά και θα διασκεδάσετε. Θα δοκιμάσετε παραδοσιακά εδέσματα αλλά και σύγχρονη κουζίνα. Θα κολυμπήσετε στις πανέμορφες παραλίες της αλλά θα βρείτε και την πνευματική της πλευρά στα μοναστήρια και τις εκκλησιές της. Θα ζήσετε τις ανέσεις αλλά θα έρθετε σε επαφή με την απέραντη φύση και τα μονοπάτια της. Η Άνδρος είναι ένας μοναδικός προορισμός. Είναι ιδανική για σύντομες αποδράσεις. Αν όμως της αφιερώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω!

Σας προσκαλούμε να περπατήσετε τα μονοπάτια και να γνωρίσετε από κοντά μια μάλλον «άγνωστη» Άνδρο κι ένα Κυκλαδονήσι εντυπωσιακά διαφορετικό.

Το προσβάσιμο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών ανέρχεται σήμερα σε 160 χλμ. περίπου.
Ο περιηγητής-πεζοπόρος απαντά στην Άνδρο εντυπωσιακά διαφορετικούς μικρόκοσμους πλούσιους σε βιοποικιλότητα. Πάνω από το 1/3 της επιφάνειας του νησιού είναι χαρακτηρισμένη Natura, IBA (περιοχή σημαντική για την ορνιθοπανίδα) και καταφύγιο άγριας ζωής, όπου και φιλοξενούνται σπάνια και ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας.

Στους Μένιτες λοιπόν, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, αποτελούμενος απο 5 ξεχωριστά καταλύματα, και είναι ΟΙ ΜΑΙΝΑΔΕΣ, που είναι κτισμένες σε περίοπτη θέση με θέα στις παραλίες Νειμπορίο και Παραπόρτι και στο όρος Πέταλο.

Σε αγροτεμάχιο 3.800,00 τ.μ. έχουμε :
Την ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, 88 τ.μ., τα οποία μοιράζονται σε μία αυτόνομη μεζονέτα, και σε ισόγειο υ/δ με μπάνιο, με ξεχωριστή είσοδο.
Την ΣΤΕΡΟΠΗ 79 τ.μ. τα οποία μοιράζονται σε μια αυτόνομη μεζονέτα και σε ισόγειο υ/δ με μπάνιο, με ξεχωριστή είσοδο.
Την ΕΥΡΙΠΥΛΗ 76 τ.μ. , τα οποία μοιράζονται σε μια αυτόνομη μεζονέτα και σε ισόγειο υ/δ με μπάνιο, με ξεχωριστή είσοδο
Την ΚΑΛΙΜΠΙΑ 70 τ.μ., τα οποία μοιράζονται σε μια αυτόνομη μεζονέτα και σε ισόγειο υ/δ με μπάνιο, με ξεχωριστή είσοδο και τέλος
Την ΜΥΡΤΩ 66 τ.μ. , τα οποία μοιράζονται σε μια αυτόνομη μεζονέτα και σε ισόγειο υ/δ με μπάνιο, με ξεχωριστή είσοδο επίσης.

Οι κυρίες διαθέτουν όλες A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, καλοριφέρ και είναι συνδεδεμένες με βιολογικό.

Ο χώρος γύρω τους, φυτεμένος με πολλά και όμορφα φυτά, διαθέτει χώρο για συναθροίσεις με BBQ, θέσεις πάρκινγκ, και φυσικά στα όρια του αγροτεμαχίου μια ιδιωτική φυσική πηγή.

Προσφέρεται σαν επενδυτικό ακίνητο, με πολύ υψηλές βαθμολογίες στα booking (9).

Επειδή τα οικήματα αποτελούν ξεχωριστές κατοικίες, ιδανικά θα μπορούσε μια παρέα 5 οικογενειών να δημιουργήσει, αγοράζοντας μεμονωμένα την κάθε οικία, έναν όμορφο καλοκαιρινό προορισμό παρέα με αγαπημένους φίλους.

Η θέση των Μαινάδων προσφέρει άμεση πρόσβαση σε παραλίες (4.000 χλμ η πιο κοντινή) και άμεση πρόσβαση στην Χώρα (2000 χλμ) για πιο κοσμοπολίτικες διακοπές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-153054 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
379 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 610.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή