Τεσσάρι Εγλυκάδα, Γηροκομείο, Πάτρα

ΠάτραΕγλυκάδα
  • € 230.000
  • 4
  • 200
  • 3
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 84-220 - Πάτρα Εγλυκάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2008 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 230.000 € Το ακίνητο είναι 200τ.μ. σύνολο (Ισόγειο 1ος Όροφος και 2ος Όροφος). Προσανατολισμός προς την θάλασσα. Κατασκευής 2008
Ισόγειο: 60τ.μ. (Ενιαίος χώρος κουζίνα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Μεγάλη ντουλάπα στον διάδρομο. Υπάρχει έξοδος που βγαίνει σε μικρό κήπο που υπάρχει υποδομή για barbeque.



1ος Όροφος 70 τ.μ.: Σαλόνι και κουζίνα μεγάλο μπαλκόνι.



2ος Όροφος 70 τ.μ. : Τρία υπνοδωμάτια 2 μπάνια (το ένα δωμάτιο master με το μπάνιο μέσα) ένα δωμάτιο αποθήκη, με υποδομή για πλυντήριο ρούχων και την σκάλα που ανεβαίνει στην ταράτσα. Μεγάλο μπαλκόνι ενιαίο σε όλα τα δωμάτια.



Το σπίτι επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα σε όλα τα πατώματα και έχει δύο εισόδους μία από το ισόγειο και μια από τον 1ο όροφο. Το ακίνητο μπορεί άνετα να χωριστεί σε δύο διαφορετικές κατοικίες ( Το ισόγειο ανεξάρτητο ακίνητο και 1ος και 2ος ξεχωριστά)
Το σπίτι έχει τζάκι, ηλιακό, (boiler που ζεσταίνει με το καλοριφέρ και με το ρεύμα) τέντες, σύστημα συναγερμού, διπλά τζάμια, σίτες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
84-220 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή