Ρετιρέ Αλεξάνδρας 21 Λάρισα 41223, Κέντρο, Λάρισα

ΛάρισαΑλεξάνδρας 21 Λάρισα 41223
  • Τιμή κατόπιν αιτήματος
  • 5
  • 117
  • 2
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για διαμέρισμα δύο επιπέδων 6ος και 7ος οροφος, , νοτίου προσανατολισμού , καθαρού εμβαδού 117,00 τ.μ. με μεγάλες βεράντες συνολικού εμβαδού 68 ,00 μ2 στον έκτο και έβδομο όροφο της οικοδομής με πολύ καλή ανεμπόδιστη θέα. Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία κουζίνα 35,00 μ2 τρία άνετα υπνοδωμάτια 11,00 τ.μ.. 13,00 τμ και 14,00 τ.μ., δύο μπάνια και αποθήκη. Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο στάθμευσης στην pilotis και αποθήκη στο υπόγειο. Οι προδιαγραφές της κατασκευής σε ότι αφορά τη θερμομόνωση υπερβαίνουν σε σημαντικό βαθμό τις ελάχιστες τυπικές απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ). Κατά τον τρόπο αυτό, ελαχιστοποιούνται οι απαιτήσεις κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, μειώνοντας ουσιαστικά τα λειτουργικά έξοδα. Πρόκειται για μια ποιοτική κατασκευή ιδιαίτερης αισθητικής με δυνατότητα πολλών επιλογών διαφορετικών υλικών, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου συμπύκνωσης καυσαερίων, ενεργειακά και ηχομονωτικά κουφώματα με κρύσταλλα τεσσάρων εποχών, θωρακισμένη πόρτα, λείες σπατουλαρισμένες επιφάνειες τοίχων, ενεργειακό τζάκι που μπορεί να ζεστάνει όλο το διαμέρισμα, εγκατάσταση smart home .

Η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου με την ηλεκτροκίνηση και την επέκταση του προαστιακού, καθιστά τις μετακινήσεις με τρένο, πιο γρήγορες, πιο ασφαλείς και πιο οικονομικές. Στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων, η γειτνίαση της οικοδομής με τον Σιδηροδρομικό Σταθμό προσδίδει προστιθέμενη αξία στις επιμέρους ιδιοκτησίες.
Πρόκειται για διαμέρισμα σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στο κέντρο της πόλης με καλή ανεμπόδιστη θέα ,πολύ καλό προσανατολισμό , μεγάλες βεράντες και αναβαθμισμένη κατασκευή . Η παράδοση του διαμερίσματος είναι άμεση .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-154539
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
τιμή κατόπιν αιτήματος
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή