Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Ηγουμενίτσα
  • € 150.000
  • 249.000
Περιγραφή
Η τοποθεσία της έκτασης, ειδικά με τον καινούργιο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας με την Εγνατία, το φέρνει πολύ κοντά σε επιχειρηματίες/επενδυτές από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και φυσικά την Ηγουμενίτσα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην τουριστική Πάργα.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το βιομηχανικό κτίριο που φαίνεται στις φώτο είναι από γαλβανιζε (ανοξείδωτο) ατσάλι και παίρνει 5 τόνους γερανογέφυρα - είναι περίπου 480 τετραγωνικά μέτρα και είναι πάνω σε υπερυψωμένα μπετόν αρμέ θεμέλια

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις, στεγάζεται και δανειοδοτημένος υποσταθμός μέσης τάσης της ΔΕΗ, ο οποίος ενδείκνυται για παροχή ρεύματος σε βιοτεχνικό μηχανολογικό εξοπλισμό πάσης φύσεως. (Η ανάγκη για την κατασκευή ενός Υποσταθμού Μ.Τ. παρουσιάζεται όταν οι απαιτήσεις ισχύος ενός καταναλωτή ξεπερνούν τα 135kVA που είναι η μεγαλύτερη παροχή Χαμηλής τάσης που προσφέρει η ΔΕΗ. Τότε ο πελάτης πρέπει να κατασκευάσει δικό του Υποσταθμό με παροχή Μέσης τάσης 20kV από την ΔΕΗ σύμφωνα με τα σχέδια και τις οδηγίες αυτής.)

Η συνολική έκταση των αγροτεμαχίων είναι 249 στρέμματα. Tο δυτικό τμήμα (το κάτω στον χάρτη) έχει δυο ιδιόκτητες γεωτρήσεις και δικό του νερό από αυτές καθώς και σύστημα άντλησης και αυτόματου ποτίσματος από μια εξ'αυτων που καλύπτει σχεδόν όλο το δυτικό τμήμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
Επί του παρόντος, έχει εν μέρει λευκωνα (καλλιέργεια λευκών), για τον οποίο η ευρωπαϊκή ένωση δίνει επιδοτήσεις (μπορείτε να τον δείτε μερικώς στις φώτο).

Ενδείκνυται για καλλιέργειες εσωτερικής και εξωτερικής κατανάλωσης όπως καλαμπόκι (εσωτερική), καρπούζι-πεπόνι (εξαγώγιμα) και άλλες όπως έχουν συστήσει γεωπόνοι.

Οι παρούσες εγκαταστάσεις την κάνουν ιδανική για βιοτεχνικές εργασίες που μπορούν να συνδυαστούν με αγροτική παραγωγή - πχ συσκευαστήριο τελάρων/παλετών με παραγωγή καρπουζιών προς εξαγωγή από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Η έκταση η μέρος αυτής μπορεί – μετά από σχετική αναμόρφωση από τον αγοραστή/επενδυτή - να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος εγκαταστάσεων εταιριών logistics η/και εταιριών εξαγωγών/εισαγωγών που χρησιμοποιούν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, καθώς η απόσταση με τον μέσω Εγνατίας καινούργιο δρόμο είναι πάρα πολύ μικρή.

Λόγω φάτσας στον εθνικό δρόμο και από τις δυο κατευθύνσεις υπάρχει δυνατότητα ανοίγματος βενζινάδικου/ενδιάμεσου σταθμού (καφέ/εστιατόριο κλπ)

Ενδείκνυται για αγροτουρισμό,

Φυσικά, κάποιος θα μπορούσε να το πάρει για μεικτή χρήση για οποιεσδήποτε από τις παραπάνω χρήσεις
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
92.2 - 18/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
249.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή