Duplex Ν. Αγχιαλος, Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςΝ. Αγχιαλος
  • € 170.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ 186 Τ.Μ.ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, 3Υ/Δ,ΤΖΑΚΙ,3 ΜΠΑΝΙΑ,ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ........

Χάρη στην γραφική, όμορφη φύση, την καθαρή θάλασσα, τη συνύπαρξη της γαλήνης με την κοσμοπολίτικη ζωή και κυρίως το καθαρό περιβάλλον και την φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής, έχουν κάνει την Νεα Αγχιαλο ενα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής.Η Νέα Αγχίαλος έχει πυκνή βλάστηση, γεμάτη από πεύκα, αμπέλια, ελιές, αμύγδαλιες.

Δύο μικροι λόφοι, Κοκκινόβραχος και η Μαυροραχη, απλωνονται δυτικά-βορειοδυτικά, αποδίδουν στην πόλη εξαίσια θέα στα νερά του Παγασητικού κόλπου. Οι όμορφες ακτές της Νέας Αγχιάλου που εκτείνονται σε 20 χιλιόμετρα. Δινουν μια ποικιλία από παραλίες με τη μοναδικη κοκκινωπή άμμο (κατάλληλη για λουτρά άμμος για άτομα που πάσχουν από ρευματισμούς). Υπάρχει επίσης η χρυσή άμμος, καθώς και παραλιες με μικρα η μεγαλα βότσαλα. Μικροι όρμοι και λιμανακια, που σχηματίζονται σε ορισμένες περιοχές, προσφέρουν θαυμασια νερα, ιδανικα για κολύμπι, ψάρεμα και θαλάσσια σπορ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
εξοχ002 - 19/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή