Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 500 τμ, Κέντρο, Παραλία

Παραλία
  • € 550.000
  • 5+
  • 500
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια βίλα 500 τ.μ., χτίστηκε το 1993 και πρόσφατα ανακαινίστηκε εν μέρει. Είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα που ενώνονται με μαρμάρινη σκάλα.

Το ισόγειο αποτελείται από μια αίθουσα υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία, μια ανοιχτή κουζίνα, σαλόνι (το σαλόνι και η κουζίνα χωρίζονται από μια συρόμενη πόρτα και στην κουζίνα υπάρχει μια 2η πόρτα που οδηγεί στον κήπο) και ένα WC.

Ο 1ος όροφος αποτελείται από playroom που μπορεί να γίνει σαλόνι η γυμναστήριο, τρία υπνοδωμάτια με ντουλάπες, μπάνιο με τζακούζι και ντουλάπα.

Το ημιυπόγειο διαθέτει κλειστό λεβητοστάσιο, θέση στάθμευσης, αποθήκη, αίθουσα πλυντηρίου-σιδερώματος με ντουλάπα, playroom και κουζίνα.

Έχει πρόσβαση στο πίσω μέρος του ακινήτου, Επιτρέπει πρόσβαση στο πίσω μέρος του καταλύματος, όπου βρίσκονται η πισίνα, τα οπωροφόρα δέντρα, ένα εξοχικό σπίτι και ένα θερμοκήπιο.

Το οικόπεδο είναι 7500 τ.μ. με πλακόστρωτα πετρώματα πλάκας Καρύστου, πισίνα, θερμοκήπιο λαχανικών, οπωροφόρα δέντρα, διακοσμητικά ψηλά δέντρα (κούπες, μανόλιες, ευκάλυπτος, φοίνικες), θάμνοι (τριαντάφυλλα), βότανα (λεβάντα, δεντρολίβανο) και γκαζόν πλήρους κάλυψης.

Υπάρχει αυτόματο σύστημα άρδευσης σε όλο το οικόπεδο και εξωτερικός φωτισμός που συνδυάζει ψηλούς πόλους και φώτα κήπου χαμηλού ύψους. Η περίφραξη είναι από ενισχυμένο σκυρόδεμα με κάγκελα και έχει μία είσοδο για πεζούς και μία για αυτοκίνητα με αυτόματη συρόμενη πόρτα. Το οικόπεδο καλύπτεται από σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9145299 - 23/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή