Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Σταγείρων - ΑκάνθουΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΑΛΑ
  • € 160.000
  • 3.500
Περιγραφή
ΣΤΡΑΤΩΝΙ, στην παραλία της Καρβουνόσκαλας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ένα θαυμάσιο αγροτεμάχιο 3,500 τ.μ.. Μόλις 40 μέτρα χωρίζουν από τα γαλάζια νερά της θάλασσας το υπέροχο ακίνητο, που βρίσκεται δίπλα στο δάσος σε πανοραμική και περίοπτη θέση με θέα τη θάλασσα. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού με αποτέλεσμα να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικότητας με εκείνα της οργανωμένης κοινότητας.
Διαθέτει νόμιμη οικοδομική άδεια (χρειάζεται ανανέωση) για την ανέγερση 3 αυτόνομων κατοικιών συνολικής έκτασης 200 + 200 τ.μ., αλλά εφόσον κάποιος το επιθυμεί μπορεί τροποποιώντας την, να ανεγείρει 1 ή 2 κατοικίες.
Η θάλασσα είναι αυτή η υπέροχη γαλαζοπράσινη που αιχμαλωτίζει τα βλέματα και τις ψυχές όλων των ανθρώπων. Είναι ιδανική για παιδιά, καθώς είναι ρηχή κοντά στην ακτή και καθαρή.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: με βάση το νέο οικοδομικό νόμο, θα είναι πολύ δύσκολο να εκδοθούν στο μέλλον οιδομικές άδειες σε παραθαλάσσιες και δασικές περιοχές, ακόμη περισσότερο δε, αν αυτές είναι αρχαιολογικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Το αποτέλεσμα είναι να καθιστά αυτό το αγροτεμάχιο μαζί με την οικοδομική του άδεια μια καλή ευκαιρία γι’ αυτούς τους εκλεκτικούς ανθρώπους που θέλουν να συνδυάσουν δάσος, θάλασσα , ηρεμία!!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11-42 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
3.500 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
35 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή