Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Τρίκαλα
  • € 900.000
  • 2.000
  • 1
Περιγραφή
Σε αποκλειστική ανάθεση στα γραφεία μας, πωλείται επαγγελματικό - εμπορικό - βιοτεχνικό κτίριο, συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ.
Το κτίριο είναι κατασκευασμένο σε 7 στρεμμάτων περιφραγμένο οικοπεδοχώραφο, επί της οδού Πύλης, στη διασταύρωση με τον περιφερειακό που συνδέει την οδό Καρδίτσας με την οδό Καλαμπάκας. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ο οποίος διαθέτει χώρους εκθεσιακούς, γραφείων, αποθηκευτικούς και στεγασμένους στο προαύλιο. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα.
1ο επίπεδο -ισόγειο -1.500 τ.μ.
Περιλαμβάνει μεγάλο εκθεσιακό χώρο και χώρο αποθήκευσης. Ο χώρος αποθήκευσης διαθέτει υψηλού ύψους ράφια αποθήκευσης και αντίστοιχους διαδρόμους, καθώς και γκαραζόπορτες μεγάλου μεγέθους για φορτηγά και γερανούς, προκειμένου να εξυπηρετούνται φορτώσεις και εκφορτώσεις προϊόντων ή υλικών.
2ο επίπεδο - 1ος όροφος- 500 τ.μ. :
Περιλαμβάνει λογιστήριο, αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσα σεμιναρίων και άλλα γραφεία.
Το κτίριο είναι πανταχόθεν ελεύθερο με αύλειο χώρο 5.500 τ.μ. . Είναι κτισμένο με μπετό και τούβλα, η πρόσοψή του είναι γυάλινη και η οροφή αποτελείται από πλάκα και μεταλλική στέγη. Επίσης διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, ιδιωτική γεώτρηση και είναι ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο υπάρχει στο χώρο των εμπορικών και βιοτεχνικών κτιρίων. Η θέση του είναι μεγάλης προβολής, δεδομένου ότι βρίσκεται ακριβώς πάνω στον κόμβο που οδηγεί Καρδίτσα- Λάρισα- Καλαμπάκα- Ελάτη.
Όλα τα παραπάνω το καθιστούν κατάλληλο για κάθε χρήση όπως Super Market, βιοτεχνία και έκθεση επίπλων, έκθεση αυτοκινήτων και για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική, εμπορική και βιοτεχνική χρήση, ακόμα και για ξενοδοχείο με την ανάλογη διαμόρφωσή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-168881 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.000 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή