Μονοκατοικία βίλα Λεωφόρος Αρφαρά, 190 03, Χαμολιά, Χαμολιά, Μαρκόπουλο

ΜαρκόπουλοΛεωφόρος Αρφαρά, 190 03, Χαμολιά
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 800
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 59465 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 800 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2011 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 250 τ.μ., κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 300 τ.μ. - Τιμή: 2.000.000 €
Υπερπολυτελής έπαυλη με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα από όλους τους χώρους του σπιτιού. Το ακίνητο διαθέτει υπερσύγχρονες ανέσεις και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ένα από τα αναρίθμητα αξιόλογα στοιχεία του σπιτιού είναι η πισίνα υπερχείλισης 50 τ.μ. που ακουμπά οπτικά τον ουρανό και τη θάλασσα. Δίπλα στην πισίνα υπάρχει pool bar και wc. Όλες οι επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές και τα πολυτελή έπιπλα, τα οποία είναι επώνυμων Ιταλικών οίκων, πολύ γερής κατασκευής και άκρως πρωτότυπου και ξεχωριστού design, δίνονται μαζί με την εξωπραγματικής ομορφιάς βίλα. Σε όλα τα παράθυρα, τα οποία είναι υπερμεγέθη και κάνουν το σπίτι παρατηρητήριο του απέραντου γαλάζιου και της πυκνής βλάστησης της περιοχής, υπάρχουν ρολά σκίασης με ηλεκτρονικούς μηχανισμούς και ειδικούς αισθητήρες που ανοίγουν και κλείνουν μόνα τους. Στον κήπο έχουν φυτευτεί 3000 φυτά, τα οποία είναι σε υπεράριστη κατάσταση και δημιουργούν πράσινους τοίχους γύρω από τους διαδρόμους και μια όαση οξυγόνου και γαλήνης. Το κτίριο είναι μαγικό, με άψογη αρχιτεκτονική, έχει φτιαχτεί αμφιθεατρικά πάνω στον λόφο και διαφαίνεται η μοναδικότητά του από μακριά.
Είναι χωρισμένο σε 2 μέρη: α) Οροφοδιαμέρισμα ισογείου 185 τ.μ. με σαλόνι, κουζίνα, 3 υ/δ και 2 μπάνια και β) Μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου 215 τ.μ. με σαλοκουζίνα , 3 υ/δ και 2 μπάνια. Υπάρχει ασανσέρ από το υπόγειο έως τον 1ο όροφο. Στο υπόγειο μπορούν να φυλαχθούν 4 μεγάλα αυτοκίνητα. Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια και υπάρχει και αντλία θερμότητας. Η οικία διαθέτει εσωτερικό και περιμετρικό συναγερμό. Ένα από τα καλύτερα ακίνητα στην περιοχή, ένα πραγματικό στολίδι που δεσπόζει στον πράσινο λόφο και βλέπει συνεχώς την αιώνια θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
59465
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
800 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή