Μονοκατοικία βίλα Πότο Χέλι - Κόστα - Επ. οδός, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΠότο Χέλι - Κόστα - Επ. οδός
  • € 3.500.000
  • 5+
  • 965
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ 964τ.μ. ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 4300τ.μ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ

ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΙΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ (10 ΛΕΠΤΑ).
ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4300τ.μ. Η ΒΙΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 964τ.μ. ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ENA ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ,ΑΝΕΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 200τ.μ.
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΡΑΓΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ 100τ.μ.
ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΙ ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΑ EN SUITE ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ, PLAYROOM, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΟΔΟ, ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΑΛΟΝΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡ, ΚΟΥΖΙΝΑ, ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΤΡΙΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΑ EN SUITE ΚΑΙ ΔΥΟ WC ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ. ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ MASTER ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ EN SUITE, ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΕΡΑΝΤΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ 40τ.μ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΒΙΛΛΑΣ. ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 300τ.μ., ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ JACUZZI ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΚΗΠΟΣ.
ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΒΙΛΛΑΣ.
Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ.
ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 50χμ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 70χμ, 80χμ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ, 150χμ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΚΑΙ 100χμ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.
ΑΥΤΗ Η VIP ΒΙΛΛΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-178566 - 19/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
965 m²
δωμάτια
5+ (9 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή