Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ναύπλιο
  • € 2.100.000
  • 540
  • 3+
Περιγραφή
Στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου και σε απόσταση 150 μέτρα από την πλατεία Συντάγματος πωλείται 3 όροφο διατηρητέο κτήριο, με επιπλέον σοφίτα, συνολικού εμβαδού 740 τ. μ.
Το κτήριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με μακρόχρονη επιτυχή λειτουργία.
Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος συνδέονται με εσωτερική σκάλα και έχουν συνολικό εμβαδό 300 τ.μ. , διαμορφωμένοι σε οικία, και με διάκοσμο παραδοσιακό νεοκλασικό . Η σοφίτα είναι αδιαμόρφωτη και έχει πρόσβαση με εσωτερική σκάλα. .
Για το κτήριο υπάρχει μελέτη και προέγκριση από το τμήμα βυζαντινών αρχαιοτήτων για ανακαίνιση και μετατροπή σε ξενοδοχειακή μονάδα Α κατηγορίας , δυναμικότητας 12 δωματίων ( 30 κλίνες ) .
Για την ανακαίνιση και την μετατροπή σε ξενοδοχειακή μονάδα Α κατηγορίας, υπάρχει προϋπολογιστική μελέτη με συγκεκριμένο κόστος χρημάτων.
Μετά την ανακαίνιση και την λειτουργιά της μονάδας η εκτιμώμενη εμπορική αξία είναι 3.000.000€ με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Η προνομιακή θέση του το καθιστά ένα από τα πιο θελκτικά σημεία της παλιάς πόλις και του δίνη τη δυνατότητα της πληρότητας κρατήσεων σε ποσοστό μεγαλύτερο από 80% κατά τη διάρκεια όλου του έτους.
Λόγο της θέσης του ακινήτου και την ιδιαίτερη τουριστική κίνηση που σημειώνεται στην πόλη του Ναυπλίου και ιδιαίτερος στον παραδοσιακό οικισμό , το ακίνητο παρουσιάζει εξαίρετη πρόταση επένδυσης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-179262 - 22/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
540 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1920
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή