• € 67.000
  • 67
  • 1
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-129 - Νέα Αγχίαλος Κέντρο Κέντρο-Αγορά ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστημα συνολικής επιφάνειας 67 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από 3 χώρους, και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2000 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 67 τ.μ., A/C, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, ανελκυστήρα φορτίων, πρόσοψη 6 μέτρα απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 67.000 € Πωλείται κατάστημα ισόγειο σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης της Νέας Αγχιάλου, σε δρόμο πυκνής διέλευσης και με μεγάλη εμπορική προβολή, άμεσα διαθέσιμο, κατάλληλο για κατάστημα ή και γραφείο.
Το εμβαδό του ισογείου είναι 67 τ.μ. και με ύψος 3,9 μ., είναι διαμπερές, με βοηθητική είσοδο στην πίσω πλευρά του ακάλυπτου του κτιρίου, όπου υπάρχει πρόσβαση σε αυτοκίνητα, κάτι που βοηθάει την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, χωρίς να επηρεάζει την πρόσοψη και τη λειτουργία του καταστήματος. Στο ισόγειο υπάρχει και μία τουαλέτα (W.C.).
Επιπλέον υπάρχει και υπόγειο 67 τ.μ., με επικοινωνία από το ισόγειο μέσω σκάλας και ασανσέρ.
Πρόκειται για μια ποιοτική κατασκευή από γνωστό πολιτικό μηχανικό, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, πυρανίχνευση και νυκτερινό ρεύμα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-129 - 29/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
βιτρίνες
6 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 67.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή