Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜίκραΜεγάλου Αλεξάνδρου Μίκρα 5750
€ 1.000
890 m²
3+ μπάνια
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024
Περιγραφή
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 890 τ.μ. προς πώληση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6975814410

Ανακαινισμένος χώρος εκδηλώσεων μοναδικής αισθητικής, κατασκευασμένος από γνωστό αρχιτέκτονα.
Έτος κατασκευής 1996-2006.
Σε αγροτεμάχια τα οποία έχουν συνολικό εμβαδόν 3.855 τ.μ.
Όλοι οι χώροι είναι πλήρως νομιμοποιημένοι χωρίς αυθαιρεσίες.
Διαθέτει πρόσφατη άδεια πυροσβεστικής, άδεια λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδεια χώρου συνάθροισης κοινού.

Το κύριο κτίσμα-χώρος εκδηλώσεων είναι μια γυάλινη πολυεπίπεδη οκταγωνική πυραμίδα αποτελούμενη από ισόγειο, 2 ορόφους και υπόγειο χώρο - αποθήκη (η οποία έχει όλα τα μηχανήματα αυτοματοποίησης για τη θέρμανση δαπέδου), 5 WC (από 2 για άνδρες και γυναίκες και 1 για ΑμεΑ), κουζίνα και βοηθητικούς χώρους (αποθήκη, τουαλέτα, χώρος αλλαγής ενδυμασιών), γραφείο (με κουζινάκι και αποθήκη), μπαρ, εσωτερικό κήπο.

Διαθέτει ενδοδαπέδια ανεξάρτητη θέρμανση, ράμπα για πρόσβαση σε ΑμεΑ, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι επιφάνειες είναι στρωμένες με μάρμαρο. Όλο το έργο είναι εξοπλισμένο με λαμπτήρες led και σε συνδυασμό με τις θερμοδυναμικές ιδιότητες της πυραμιδικής κατασκευής η ενεργειακή κατανάλωση του είναι πολύ χαμηλή. Το ρεύμα είναι τριφασικό με μετρητές για τον έλεγχο της κατανάλωσης.
Ο πολυχώρος-πυραμίδα ενώνεται με ξεχωριστό κτίσμα 171 τ.μ. το οποίο χρησιμοποιείται ως παιχνιδότοπος για τα παιδιά και στον οποίο διοργανώνονται πάρτι, έχει δικό του αναψυκτήριο και 2 WC καθώς και αποθήκη ενώ βλέπει σε προαύλιο χώρο ο οποίος σκεπάζεται με τέντες. Το κτίσμα αυτό, έχει τρεις εισόδους, είναι διαμπερές και ηλιόλουστο και έχει air condition.
Ο εξωτερικός υπαίθριος χώρος διαθέτει πίστα χορού και στέγαστρο περιμετρικά αυτής. Έχει θέα προς τη θάλασσα και το βουνό του Ολύμπου, τεχνητούς καταρράκτες και εξωτερικό αναψυκτήριο-μπαρ σε στεγασμένο χώρο. Επιπρόσθετα εντός του κτήματος υπάρχουν 4 κτίσματα μέσου εμβαδού 20 τ.μ. περίπου το καθένα τα οποία δύναται να χρησιμοποιηθούν ως γραφεία, εργαστήρια εκμάθησης δεξιοτήτων, ξενώνες και άλλα. τα κτίσματα αυτά εξυπηρετούνται από τουαλέτες αποτελούμενες από προθάλαμο με νιπτήρες και 2 WC ανδρών και γυναικών. Ακόμα υπάρχει εξωτερικός χώρος με μπαρ και στέγαστρο, κήπος και θερμοκήπια. Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης πολλών θέσεων καθώς και ένα μικρό ξωκλήσι.
Ο χώρος, στο σύνολο του, είναι εξαιρετικής αισθητικής και αρχιτεκτονικής, κάτι που μπορεί να τον καταστήσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή. Είναι ιδανικός χώρος για διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων, όπως γάμοι, βαφτίσια, συνέδρια, συναυλίες, εκθέσεις, παρουσιάσεις, πάρτυ. κ.α.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2Ε-0008
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
890 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
20 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή