Γκαρσονιέρα πρώτος όροφος, Κέντρο, Ρίο

Ρίο
  • € 270/μήνα
  • 2
  • 30
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024
Περιγραφή
ΚΩΔ: 9689 - ΡΊΟ ΠΑΤΡΏΝ , Γκαρσονιέρα 30τ.μ., 1ος Όροφος, 1 υ/δ, Κατασκευής 2006, σε ΆΡΙΣΤΗ Κατάσταση, Ενιαίο υπνοδωμάτιο-κουζίνα , λουτρό, αυτόνομη θέρμανση - A/C, Κουφώματα Αλουμινίου, μπαλκόνι μπροστά, λίγα κοινόχρηστα , ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ από 19/03/2024, ιδανικό για φοιτητές - εργαζόμενους, σε ΉΣΥΧΟ δρόμο , ΧΩΡΙΣ ασανσέρ, βαμμένο, Φωτεινό, ντουλάπα, ΕΠΙΠΛΩΜΈΝΟ με πολυφουρνακι-ψυγειο- κρεβατι - καναπέ που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες . Κοντά σε στάση λεωφορίου προς το κέντρο και Πανεπιστήμιο(30μ), Κοντά σε σχολεία, Δίπλα σε καταστήματα, Κοντά σε Super Market, Εστιατόρια, Φαρμακεία, Φούρνους κτλ. , Εύκολο πάρκινγκ στον χώρο μπροστά από το σπίτι.

Αποστάσεις με τα πόδια : 7300μ από πλατεία Γεωργίου Α ( κέντρο Πάτρας) , 600μ από Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια", 800μ από Πανεπιστημιο Πατρών, 600μ από ΑΤΜ/ τράπεζα .

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικοονική περιήγηση σαν να είστε εντός του σπιτιού !

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 Η΄ επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .

Μεσιτική αμοιβή επί της τελικής τιμής του ενοικίου.
Τιμή: 270€
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9689

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9689
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270/μήνα
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή