Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κοζάνη
  • € 204.000
  • 520
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται διώροφη οικοδομή συνολικού εμβαδού 510τ.μ., με ημιυπόγειο, κατασκευής το 2002 (αρχικός σκοπός κτίσης η ιδιοχρησία) συνεπώς θεμελιώθηκε έχοντας χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα ποιοτικά υλικά για τη κατασκευή του.
Το κτήριο αποτελείται από έναν χώρο στο ημιυπόγειο με δυνατό και άριστης ποιότητας καυστήρα πετρελαίου (χωρητικότητας 2 τόνων). Αυτή τη στιγμή διαθέτει ήδη τους δύο τόνους πετρελαίου προς χρήση.Επιπλέον όλες οι εγκαταστάσεις καλοριφερ πληρούν άριστες προϋποθέσεις. Διαθέτει αυτόνομους μετρητές και κυκλοφορητές θέρμανσης, νερού και ρεύματος για όλα τα διαμερίσματα χωριστά. Υπάρχει σε δεύτερο χώρο εξαιρετικής κατασκευής δεξαμενή νερού ασφαλείας(σε περίπτωση διακοπής νερού) με κυκλοφορητή για τις ανάγκες όλων των χώρων. Στο συγκεκριμένο επίπεδο (ημιυπόγειο) βρίσκονται 3 αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι.
Στο ισόγειο συναντάμε την όμορφη είσοδο του κτιρίου όπου αριστερά και δεξιά της βρίσκονται δύο μεγάλοι υπερυψωμένοι επαγγελματικοί χώροι, α’ προβολής, πάντοτε και τώρα ενοικιασμένοι σε αξιόπιστες στην αγορά επιχειρήσεις, με μεγάλες βεράντες και τζαμαρίες, όπως επίσης και 4 ανεξάρτητα πλήρως επιπλωμένα με τις βεράντες τους ευάερα και ευήλια διαμερίσματα.
Στον πρώτο όροφο του κτηρίου βρίσκονται ακόμα 4 μεγάλα διαμερίσματα πλήρως επιπλωμένα με μεγάλες βεράντες κατάλληλα για διαμονή και μελέτη. Επιπρόσθετα το ακίνητο διαθέτει κεραμοσκεπή (ενδείκνυται για τοποθέτηση φωτοβολταικού με όλα τα οφέλη του).
Γενικά το όλο κτήριο είναι ποιοτικό. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς από δύο φιλικές οικογένειες για την τυχόν καλύτερη διαχείρισή του. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία. Συγκεκριμένα στα πανέμορφα Κοίλα Κοζάνης που είναι περιτριγυρισμένα μεγάλες δασικές εκτάσεις , μια ανάσα από τον κόμβο της Εγνατίας οδού. Τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» προτείνουν στους νέους ιδιοκτήτες να προβληθεί το ακίνητο (που είναι ιδανικό και για δημιουργία Οίκου Ευγηρίας) στα Βαλκάνια και Ε.Ε. για προσέλκυση τουριστών (όπως και εύρεση νέου αγοραστή για εκ νέου πώληση) καθώς σε μία ώρα με Ι.Χ. είναι δυνατή η πρόσβαση σε Θεσσαλονίκη(αεροδρόμιο,θάλασσα),Σιάτιστα , Καστοριά, Ορεινά Γρεβενά, Καλαμπάκα, Μετέωρα. Εντός περίπου 20 λεπτών είναι το πανέμορφο Βελβεντό με τα Πιέρια, η Αιανή με τους αρχαιολογικούς της χώρους και το Μουσείο της και από πίσω ο μεγαλοπρεπής Όλυμπος). Είναι σε πολύ μικρή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Κοζάνης περίπου 10 λεπτά και συχνότατη επικοινωνία με την Κοζάνη.
Τιμολόγηση. Η τιμή του είναι χαμηλή και πιθανών διαπραγματεύσιμή 249.00€. (Στην τράπεζα οι 250.000€ δίνουν 1.000€ ευρώ ετήσιους τόκους. Το κτήριο δίνει 2.000€-2.500€ μηνιαίως. Υπολογίζοντας το προαναφερθέν περιεχόμενό του, κοστολογείται περίπου 100.000€. Είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Το γραφείο «Ολυμπιακά Ακίνητα», και ο μεσίτης κ.Δεληκωστίδης Κ. Ιωάννης, προτείνει στους νέους ιδιοκτήτες αν το επιθυμούν μαζί με τον ήδη υπάρχον έντιμο διαχειριστή(κ.Δημήτρης) που είναι μόνιμος κάτοικος στα Κοίλα να μας αναθέσουν αποκλειστικά( ή σε άλλο φιλικό τους μεσιτικό γραφείο) να το προβάλει, να διαχειρίζεται την όλη διαδικασία των ενοικιαστών και τη συντήρησή του ( όλα τα παραπάνω με δεσμευτικό συμβόλαιο) και να καταθέτει μηνιαίως με έντιμο τρόπο τα ενοίκια στους νέους ιδιοκτήτες.
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κ. Δεληκωστίδης Γιάννης εκπαιδευμένος από RE/MAX&BEE διαχειρίζεται εδώ και δεκαετίες πάντοτε διακριτικά αθόρυβα και εχέμυθα όλες του τις εργασίες και είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή βοήθεια μπορεί να προσφέρει.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας,
Με σεβασμό,
«Ολυμπιακά Ακίνητα»
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
520 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 204.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή