Duplex μακρυκαπα, Μακρυκάπα, Μεσσαπία

ΜεσσαπίαΜΑΚΡΥΚΑΠΑ
  • € 175.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Μακρυκαπα Ευβοίας, στις παρυφές του οικισμού, πωλειται μεζονέτα 120τμ, 3 επιπέδων σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο 3 στρ εφαπτόμενο σε ήσυχη κοινοτική οδό. Η κατοικια αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο και δύο μπαλκόνια στον 1ο όροφο, κουζίνα σαλόνι σε ενιαίο χώρο , τζάκι, μικρή αποθήκη και wc στο ισόγειο με επίσης μεγάλο μπαλκόνι, ενώ το υπόγειο επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα και είναι κατάλληλα διαμορφωμένο με δικό του τζάκι. Στη βόρεια άκρη του οικοπέδου υπάρχει οικίσκος 15 τμ με ντηζελογενήτρια.
Η κατοικία έχει απεριόριστη θέα στη περιοχη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες και απεριόριστους χώρους σταθμευσης.
Διαθέτει επίσης διαμορφωμένο κήπο φωτισμένο κατάλληλα, γεώτρηση ( το νερό είναι πόσιμο ) , οπωροφόρα δέντρα, κληματαριά και ελαιόδεντρα. Στο ακίνητο έχει τοποθετηθεί συναγερμός ενώ υπάρχει ιδιωτική γέφυρα για την είσοδο στο οικόπεδο , λόγω ύπαρξης ποταμιού ανάμεσα στον δρόμο και στο οικόπεδο .
Σε απόσταση 2-3 λεπτών βρίσκεται το κέντρο του οικισμού καθώς και η γειτονικη Άτταλη ενώ στα 10 λεπτά βρίσκεται η πόλη των Ψαχνών.
Στη γύρω περιοχή υπάρχουν μονοπάτια σηματοδοτημένα από τον ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, για πορείες μέσα σε δάσος, ρεματιές φαράγγια και ποτάμι.
Σε απόσταση 40 και 43 χλμ βρίσκονται οι πασίγνωστες παραλίες Χιλιαδού και ΛΙμνιώνας στο Αιγαίο, ενώ στα 20 χλμ βρίσκεται η παραλία των Πολιτικών και στα 29 χλμ η ωραιότερη ίσως παραλία του Β.Ευβοϊκού , η Δάφνη. Τέλος στα 12 χλμ βρίσκεται το ορεινό και πολύ γνωστό τουριστικά χωριό Στενής στο όρος Δίρφυς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-1901652 - 01/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή