Duplex Κέντρο, Κέντρο, Αγριά

ΑγριάΚέντρο
  • € 310.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται Μεζονέτα μαζί με δυάρι στην Αγριά Πηλίου συνολικής επιφάνειας 320 τ.μ. σε οικόπεδο 4000 τ.μ. Πρόκειται για μία εξαιρετική μεζονέτα με καταπληκτική απρόσκοπτη θέα στον Παγασητικό κόλπο. Το ισόγειο της μεζονέτας είναι διαμπερές πολύ φωτεινό και ευάερο 75 τ.μ. και αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μεγάλη ξεχωριστή κουζίνα με πόρτα εισόδου εξόδου και ένα W.C. Ο όροφος είναι εξίσου διαμπερές επιφάνειας 80 τ.μ. και αποτελείται από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλά παράθυρα. Το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο και εξαιρετική θέα στην θάλασσα. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρο και μπαλκονόπορτα καθώς έχουν από ένα μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα. Επίσης ο όροφος διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο και ένα W.C. Διαθέτει μία πολύ μεγάλη βεράντα με σκέπαστρο και απρόσκοπτη θέα στον Παγασητικό και το Πήλιο. Το υπόγειο είναι συνολικής επιφάνειας 119 τ.μ. διαθέτει μπάνιο έναν ενιαίο χώρο με δυνατότητα υπνοδωματίου, το Λεβητοστάσιο με θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, αποθήκη και θέση Parking. Μαζί με την μεζονέτα είναι και ένα εξαιρετικό δυάρι επιφάνειας 45 τ.μ. με δική του ξεχωριστή είσοδο το οποίο αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, open plan κουζίνα, μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα άνετο μπάνιο και δική του ξεχωριστή θέρμανση φυσικού αερίου. Όλο το ακίνητο είναι εξαιρετικής κατασκευής με υψηλής ποιότητας υλικά. Διαθέτει σε όλα τα σημεία και τους χώρους του μόνωση. Τα κουφώματα του είναι ξύλινα με διπλά τζάμια. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται είναι πολύ προνομιακό καθώς είναι καλλιεργήσιμο. Το ακίνητο είναι ηλεκτροδοτούμενο και έχει σύνδεση με την ύδρευση. Η μεζονέτα είναι ημιτελής. Για την ολοκλήρωση της χρειάζεται τοποθέτηση πλακιδίων, κουζίνα και είδη υγιεινής.

Με δράση από το 1991 η επιχείρηση CONSULTING- REAL ESTATE ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΙΑ έχει διαπρέψει και έχει κερδίσει εξέχουσα θέση στην αγορά του Βόλου αλλά και πανελληνίως.

Το γραφείο της ΣΟΦΙΑΣ ΧΑΛΚΙΑ διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και έχοντας προσωπική ματιά για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, διακρίνεται για το πλούσιο και αξιόλογο χαρτοφυλάκιο. Ακολουθεί τις επιταγές της εποχής και προωθεί τα ακίνητα με τα πιο σύγχρονα μέσα. Με προτεραιότητα της τον εκάστοτε πελάτη και τις ανάγκες του, τον καθοδηγεί στις επενδύσεις των υψηλότερων προσδοκιών του, ενώ στο πλευρό της έχει πλήθος έμπειρων επαγγελματιών, Νομικών, Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων, Συμβολαιογράφων, Ειδικευμένων Εκτιμητών και Οικονομολόγων
Η ίδια η Σοφία Χαλκιά είναι πιστοποιημένη στη Διαμεσολάβηση και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στην Ένωση Διαμεσολαβητών Κεντρικής Ελλάδος, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Κτηματομεσιτών Βόλου και εκλεγμένη Εκπρόσωπος του Νομού Μαγνησίας για την ομοσπονδία κτηματομεσιτών Ο.Μ.Α.Σ.Ε. καθώς επίσης και Γραμματέας του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Βόλου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-449 - 31/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή