Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 350 τμ, Κέντρο, Ραφήνα

Ραφήνα
  • € 800.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ραφήνα, περιοχή Νηρέας πωλείται κατοικία 3 επιπέδων 350 τμ συνολικά, με απεριόριστη θέα , πολύ κοντά στη θάλασσα σε γωνιακό οικόπεδο 650 τμ.
Αποτελείται από 3 ανεξάρτητα ή μη διαμερίσματα, συνδεδεμένα και με σκάλα αλλά και με ασανσέρ. το πρώτο επίπεδο διαθέτει μεγάλο σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια( το 1 master) , 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, 2 αποθήκες εξωτερικές στο ημιυπόγειο συνολικού εμβαδού 30 τμ, και μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα,
το δεύτερο επίπεδο πρώτου ορόφου διαθέτει χώλ - τραπεζαρία, , 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο στυλ studio το οποίο διαθέτει δικό του μεγάλο μπαλκόνι. Επίσης διαθέτει έναν μεγάλο χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού με παράθυρα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν έξτρα δωμάτιο αφού και αυτό έχει πρόσβαση με το ασανσέρ.
και τέλος το τρίτο επίπεδο που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, έχει πρόσβαση στην ταράτσα του σπιτιού με καταπληκτική θέα θάλασσα. Το ακίνητο είναι κατασκευής 60’ πλήρως ανακαινισμένο το 2000, εξαιρετική κατασκευή νησιώτικου στυλ με μπλέ πορτοπαράθυρα και πολεμίστρες. Διαθέτει 2 εξωτερικές αποθήκες, κήπο με γκαζόν, με δέντρα και 2 εξωτερικές θέσεις parking . Θέρμανση με λέβητα πετρελαίου αλλά και a/c. Μεγάλη επιφάνεια σε μπαλκόνια/βεράντες, κουφώματα αλουμινίου αλλά και κάποια ξύλινα με σίτες, δάπεδα από μάρμαρο Διονύσου, πλακάκι και ξύλο.
ΜΕΣΙΤΙΚΟ. Παρακαλώ εάν επιθυμείτε να δείτε την κατοικία από κοντά ή να θέλετε να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω στοιχεία.
Σαμαράς Σπύρος - Τηλ: 6936068392 ή 22940 88444 - Οδός : Υπαπαντής 172. Email: info@samarashomes.gr & Website: www.samarashomes.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
SH 1508 - 27/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή