Duplex, νέα, 130 τμ, Σκαδό, Νάξος - Δρυμαλία

Νάξος - Δρυμαλία
  • € 390.000
  • 3
  • 130
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ στον Αγιο Θαλ΄άλαιο Νάξου 130 τ,μ. Διαθέτει γκαράζ, αποθηκη, πισίνα (αν θέλει ο αγοραστής να αγοράσει χρεώνεται ξεχωριστά), μπάρμπεκιου, αντλία θερμότητας, τζακι, αιρ κοντίσιον.
Ο Άγιος Θαλάλαιος ή Άγιος Θαλέλαιος είναι ένα μικρό χωριό της νοτιοδυτικής Νάξου που ανήκει στη κοινότητα Μέλανες Νάξου. Βρίσκεται επί του οδικού άξονα Χώρας - Μελάνων - Κυνιδάρου, πριν από το χωριό Μέλανες.
Ανατολικά του χωριού και περιφερειακά της βάσης του λόφου που είναι χτισμένο, περνάει αρχαίο υδραγωγείο που προφανώς ξεκινούσε από την πηγή που υπάρχει ακόμα και σήμερα στο χωριό Μέλανες και κατέληγε κοντά στο κάστρο της Χωρας για να τροφοδοτεί την περιοχή με νερό. Το αρχαίο αυτό υδραγωγείο είναι χτισμένο με πέτρα και πορσελάνη και ακολουθούσε την φυσική ροή του νερού. Σε μερικά σημεία του είναι ορατό και καλοδιατηρημένο.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 3, Εμβαδόν: 130 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2022, Τιμή: 390000, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Επιφάνεια oικοπέδου: 1500 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
336310 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή