Μονοκατοικία βίλα 665 τμ, Αμαλίειο Ορφανοτροφείο, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 2.600.000
  • 5+
  • 665
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
ΚΗΦΙΣΙΑ, Προφήτης Ηλίας, νεόδμητη μονοκατοικία 665 τ.μ., κατασκευής του 2010, αποτελούμενη από 3 επίπεδα (ημιυπογείου - ισογείου - 1ου - δώμα) σε οικόπεδο 740 τ.μ.. Συγκεκριμένα η διάταξη των επιπέδων καταμερίζεται ως εξής: Το υπόγειο ( το οποίο από είναι ισόγειο από την πίσω πλευρά και έχει πρόσβαση στην πισίνα) αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, μεγάλο χώρο γραφείου, μπαρ με ψυγείο, υπνοδωμάτιο με ensuit μπάνιο και μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίου / στεγνωτηρίου / αποθήκης και πρόσβαση στο γκαράζ.
Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλ. Συσκευές με επιπλέον τραπεζαρία, WC επισκεπτών και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί ως ντουλάπα καθώς και μεγάλες βεράντες.
Ο πρώτος (1ος) όροφος αποτελείται από ευρύχωρο χωλ με εντοιχισμένο έπιπλο με αποθηκευτικούς χώρους καθώς και ψυγείο και έχει πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με τζάκι και βεράντα και 3 ακόμη υπνοδωμάτια, όλα με μπάνιο ensuit.
Τέλος το δώμα αποτελείται από ένα (1) δωμάτιο γενικής χρήσης με θέα και πρόσβαση στην ταράτσα που είναι διαμορφωμένη σε Roof Garden.
Η κίνηση ανά επίπεδο πραγματοποιείται μέσω εσωτερικού ασανσέρ καθώς και εσωτερικής σκάλας.
Επιπλέον, διαθέτει κεντρική ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου, με έτοιμη αναμονή για φυσικό αέριο, πλήρη κεντρικό κλιματισμό σε πολλές ζώνες, πόρτα ασφαλείας και περιμετρικές κάμερες. Ακόμα, περιλαμβάνει θέση στάθμευσης ανοικτή αλλά και κλειστή, κήπο με αυτόματο πότισμα, πισίνα με δικό της WC, roof garden. Επιπλέον, η βίλλα περιλαμβάνει αυτόματη Γεννήτρια ρεύματος για όλο το οίκημα, πλήρη εγκατάσταση Wi- Fi /Ethernet/ τηλεφώνων/Καμερών/ Συναγερμού και Λεβητοστάσιο με πυρανίχνευση. Ενεργειακής Κλάσης Γ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
26526 - 01/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
665 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή