Duplex 230 τμ, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 280.000
  • 3
  • 230
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μόλις 50 μ. από την πλατεία Θρακομακεδόνων, οροφομεζονέτα ημιτελής (στα σοβατίσματα), ηλιόλουστη, σε κτίριο με τρεις κατοικίες εντός οικοπέδου 1.000 τμ.
ΙΣΟΓΕΙΟ: περιλαμβάνει κλιμακοστάσιο και πρόσβαση σε ασανσέρ (μόνο φρεάτιο). Με την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον όροφο.
1ος ΟΡΟΦΟΣ: 146,13 τμ., περιλαμβάνει χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με υποδομή τζακιού και μεγάλη βεράντα (70 τμ) στην πρόσοψη με barbecue. Επίσης, υ/δ master με υποδομή τζακιού και μπάνιο, καθώς και άλλα 2 υ/δ παιδικά με μπάνιο. Κουζίνα ανεξάρτητη με έξοδο σε μπαλκόνι. Από τον χώρο υποδοχής σκάλα οδηγεί σε ανοικτή εσωτερική σοφίτα.
ΣΟΦΙΤΑ (εσωτερική): Υποδομή για χώρο 65 τμ, εκ των οποίων τα 9,00 τμ είναι με δάπεδο από μπετόν. Τα υπόλοιπα τ.μ. θα πραγματοποιηθούν από τον αγοραστή.
ΥΠΟΓΕΙΟ: 18 τμ. περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο και μία (1) θέση parking.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Τοποθετημένα κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Europa) θερμοδιακοπής με διπλά τζάμια, σίτες και συρόμενες σιδεριές .Κοινό λεβητοστάσιο με τις υπόλοιπες κατοικίες, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, υποδομή boiler, Υποδομή για ασανσέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η κατοικία εσωτερικά βρίσκεται στο στάδιο των επιχρισμάτων με τοποθέτηση της πρώτης φάσης υδραυλικών και ηλεκτρολογικών. Στο στρεμματικό οικόπεδο υπάρχει ένας όγκος κτιρίου που περιλαμβάνει 3 κατοικίες (η μία σε μεσοτοιχία πίσω από την άλλη) . Η 1η κατοικία στην πρόσοψη είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα. Η 2η κατοικία είναι αυτή που περιγράφεται ανωτέρω και στην 3η κατοικία κατοικούν οι ιδιοκτήτες. Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον, πλησίον συγκοινωνίας, σχολείων και τοπικής αγοράς.
Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1260676 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή