Duplex, άριστη κατάσταση, 100 τμ, Συκιά, Λιδορίκι

Λιδορίκι
  • € 115.000
  • 3
  • 100
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Το σπίτι βρίσκεται στην Συκιά, ένα ορεινό χωριό της Φωκίδας,κάτω από την σκιά της Γκιώνας, ένα διώροφο χωριάτικο σπίτι 100τ.μ.(1,5 αιώνα),μετά από πλήρη ανακαίνιση,έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, φιλόξενο χώρο,δύο επιπέδων με εσωτερική ξύλινη σκάλα.Με αυλή,κήπο με παλιό ξυλόφουρνο, και βεράντες που μπορείς να απολαύσεις την θέα της Γκιώνας,των Βαρδουσίων και του δάσους .Για αυτούς που αγαπούν τις χαρές του βουνού, τις ορεινές πεζοπορίες,την ορειβασία,την αναρρίχηση,το mountain bike,την ηρεμία.

Ο χώρος
Κάτω από την ορθοπλαγιά της Γκιώνας,που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αναρριχητικά πεδία των Βαλκανίων και της Ευρώπης,ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου...Κάτω από το χωριό και προς το «Λαζόρεμα» υπάρχουν γραφικά σπήλαια με σημαντικότερο, σε απόσταση 2 χλμ., το σπήλαιο Αρσαλή με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Μέσα στο σπήλαιο υπάρχει η εκκλησούλα της Ζωοδόχου Πηγής, κτισμένη από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Πίσω από το ιερό υπάρχει λιμνούλα μικρού βάθους, όπου σύμφωνα με την παράδοση βρέθηκε η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας.
Στο οροπέδιο του Λάζου( 1,5 ώρα πεζοπορία),μπορείς να απολαύσεις από άγρια άλογα μέχρι ορειβατικό κάμπινγκ...
Σε μισή ώρα μπορείτε να βρεθείτε στο καταφύγιο Οίτη,το οποίο διοργανώνει δραστηριότητες όλο τον χρόνο για τα γύρω βουνά καθώς και στο όμορφο χωριό της Παύλιανης.
Μπορείτε να κάνετε όμορφες βόλτες στο ποτάμι του Μόρνου η να επισκεφθείτε το Λιδωρίκι(για προμήθειες) και την πανέμορφη λίμνη του Μόρνου, τα γραφικά χωριουδάκια του Αθαν.Διάκου (φοβερές ταβέρνες),της Κάτω Μουσουνίτσας,του Κονιάκου,της Στρώμης,της Καλοσκοπής,του Μαυρολιθαριού,της Πυράς Ηρακλέους και πολλά άλλα...

Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 100 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1920, Εξοχική κατοικία, Για φοιτητές, Τιμή: 115000, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 300 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2010
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
299031 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1920
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή