Μονοκατοικία βίλα 136 τμ, Ερισός, Κεφαλονιά

Κεφαλονιά
  • € 350.000
  • 3
  • 136
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση μαναδική βίλλα συνολικής επιφάνειας 136τ.μ. σε οικόπεδο 450 τ.μ. στα Αντιπάτα, Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια διώροφη παραδοσιακή πέτρινη βίλλα καθώς είναι επενδυμένη με πέτρα στο εξωτερικό της αλλά και στον εσωτερικό χώρο.

Η ιδιοκτησία αυτή εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος με άνετο καθιστικό-τραπεζαρία- πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων διαθέτει ensuite μπάνιο, και ένα ακόμη επιπλέον μπάνιο. Η βίλα απολαμβάνει πραγματικά μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και τα πανέμορφα γειτονικά χωριά. Ο καταπράσινος με φυτά εξωτερικός χώρος της βίλας απολαμβάνει τη πισίνα, σκεπαστές βεράντες, καθιστικά και εξωτερική τραπεζαρία κήπου.

Πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας αυτής είναι η εξαιρετική τοποθεσίας της, καθώς απέχει 10 λεπτά οδικώς από το λιμάνι Φισκάρδο.

Στο Φισκάρδο, ως χωριό γραφικό, παραδοσιακό και χαρακτηρησμένο ως διατηρητέος οικισμός, θα βρεί κανείς τα μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χλμ . Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και την Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι παραλίες Αγία Ιερουσαλήμ, Έμπλυση και Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στον δρόμο προς την Άσσο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη διάσημη παραλία του Μύρτου.

Τιμή : 350.000 €
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231771013-83 - 31/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
136 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή