Μονοκατοικία βίλα 160 τμ, Στρέφι, Αριστομένης

Αριστομένης
  • € 140.000
  • 5+
  • 160
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλλα Ντεμπρίζ

Virtual Tour 360°:

https://kuula.co/share/collection/7qngt?logo=1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&gyro=0&initload=0&thumbs=1&fbclid=IwAR1HQjhhi1m-hsHA3-xcDAkQj6lvpRvGAcR_GF9ti7vFguZ0C5z8hJ0Bjrs

Το μοναδικό εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία του γραφικού χωριού Στρέφι σε απόσταση 10 χμ από την παραλία της Βελίκας. Η αυτόνομη και υπερυψωμένη θέση του με 360ο ελεύθερο ορίζοντα και θέα στο πολύχρωμο τοπίο προσφέρει ξεχωριστή αίσθηση χαλάρωσης, πληρότητας και ανωτερότητας. Αποτελούμενο από τρεις οριζόντιες ιδιοκτησίες , ισογείου (ημιτελές διαμέρισμα και αποθήκη) , 1ου ορόφου διαμέρισμα 95τμ(καθιστικό, 3 υπνοδωμάτια , μπάνιο,wc) , 2ου ορόφου διαμέρισμα 65 τμ (καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο)μία ανεξάρτητη σοφίτα και μεγάλες περιμετρικές βεράντες, το ακίνητο δύναται να μετατραπεί και σε τουριστική επένδυση, μοναδική στην περιοχή δεδομένης της κομβικής του θέσης σε σχέση με τα αμέτρητα αξιοθέατα αλλά και αρχαιολογικά (τόσο τα γνωστά όσο και τα υπό εξερεύνηση ακόμα) σημεία! Στο οικόπεδο των 1800 τμ εκτός από δεκάδες παραγωγικά ελαιόδεντρα, υπάρχει άφθονος χώρος για δημιουργία πισίνας, παιδικής χαράς αλλά και πολυάριθμων θέσεων στάθμευσης . Το εξαιρετικό κλίμα και ο καιρός στην περιοχή ευνοεί την διαμονή κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.
Το Στρέφι
Το Στρέφι είναι μαγευτικό χωριό της Μεσσηνίας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 225 μ και απέχει μόλις 30 χλμ. από την καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου την Καλαμάτα-πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας Πελοποννήσου , όπως και από το λιμάνι της ( με επικείμενο υδατοδρόμιο και προγραμματισμένες εσωτερικές πτήσεις υδροπλάνων εντός του 2022) και το διεθνές αεροδρόμιο σε σύνδεση με 11 χώρες και 29 πόλεις του εξωτερικού από το Μάιο-Νοέμβριο. Το Στρέφι περιβάλλεται από τον ποταμό Βελίκα , ατελείωτους ελαιώνες, εκτάσεις με αμπελώνες και φημισμένα Μεσσηνιακά σύκα. Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους φυσιολάτρες που αναζητούν στιγμές αναψυχής στην εξοχή, αλλά και ευκαιρία για πιο μόνιμη αλλαγή του τρόπου ζωής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-1948219 - 08/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή