Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Τυμπάκι
  • € 1.140.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρ. Κατοικιών 268 τ.μ . με 4 ημιτελές μεζονέτες 67 τμ όπου η κάθε μία περιέχει 2 υπνοδωμάτια , 1 W/C , 1 μπάνιο, ξεχωριστά ρολόγια νερού και ρεύματος, βλέπει την απέραντη θέα του κάμπου της Μεσσαράς και τα βουνά του Ψηλορειτή , βρίσκετε σε ήσυχη περιοχή.
Ο δήμος της Φαιστού βρίσκεται στο νότιο σημείο του νομού Ηρακλείου. Είναι διάσημη για τις
εκπληκτικές παραλίες και για το αρχαίο παλάτι της Φαιστού, όπου βρέθηκε ο αρχαίος δίσκος της Φαιστού, που χρονολογείται από τον αρχαίο μινωικό πολιτισμό. Η μοναδική παραλία των Ματάλων σας περιμένει και δείτε με τα μάτια σας γιατί οι χίπηδες της δεκαετίας του '60 έκαναν αυτό το μέρος το ιδανικό σπίτι τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη λίμνη του Ζαρού για ένα χαλαρωτικό ποτό ή γεύμα ή να περιπλανηθείτε στο κοντινό δάσος της Ρούβα, ιδανικό για πεζοπορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο της Γόρτυνας και το κρητικό λαογραφικό μουσείο Βωρρων . Τα διάφορα μικρά χωριά σας περιμένουν για ανακάλυψη, καθώς και τις διάφορες ταβέρνες και καφέ.

Πώληση, Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Μπάνια: 4, WC: 4, Εμβαδόν: 300 τ.μ., Δωμάτια: 8, Έτος κατασκευής: 2020, Εξοχική κατοικία, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Γωνιακό, Πρόσοψης, Κουζίνες: 1, Επιφάνεια oικοπέδου: 900 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται, Προσανατολισμός: Βόρειος, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 5200
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
319304 - 24/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 1.140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή