Ξενοδοχείο προς Πώληση

Μάλλια
  • € 1.250.000
  • 750
  • 3+
Περιγραφή
Σε πολύ κεντρικό σημείο των Μαλίων, σε πολυσύχναστη τουριστική θέση, πωλείται ξενοδοχείο 50 περίπου κλινών. Είναι πολύ προσεγμένο με πολύ μεγάλη πισίνα και pool bar, τα οποία είναι προσβάσιμα και από τους περαστικούς. Το ξενοδοχείο ήταν λειτουργικό μέχρι πριν 2 χρόνια (δεν έχει λειτουργήσει λόγω covid τις τελευταίες δύο σεζόν).
Τα Μάλια βρίσκονται 34χλμ ανατολικά του Ηρακλείου, στο δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο. Ο κεντρικός δρόμος μοιάζει να χωρίζει την πόλη στα δυο: την παλιά πόλη των Μαλίων στους πρόποδες του Όρους Σελένα και το νεώτερο κομμάτι της πόλης κοντά στην ακτογραμμή.
Τα Μάλια είναι μια ασυνήθιστη μικρή πόλη, που όμοια της δεν συναντάμε πουθενά αλλού στην Κρήτη. Κάποτε ήταν γνωστά για τις νόστιμες πατάτες τους. Τα χρόνια πέρασαν, οι τουρίστες άρχισαν να έρχονται στην Κρήτη και τα πατατοχώραφα των Μαλίων έδωσαν τη θέση τους σε μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 19, Εμβαδόν: 750 τ.μ., Δωμάτια: 19, Τιμή: 1250000, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Διαμπερές, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 4000 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Επενδυτικό, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
336927 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
750 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή