Μονοκατοικία βίλα Πευκοχώρι, Πευκοχώρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
  • € 795.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1799 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 1500 τ.μ. μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. - Τιμή: 795.000 € Στο Πευκοχώρι βρίσκεται αυτή η πολυτελείς βίλα των 300τ.μ μέσα σε κήπο 1.500τ.μ με ατομική πισίνα.Αποτελείται από τρία επίπεδα.Το ισόγειο αποτελείται από ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια,κουζίνα,σαλόνι,δύο μπάνια και μεγάλο μπαλκόνι.Το δεύτερο και το τρίτο επίπεδο είναι το κυρίως σπίτι που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια,σαλόνι,κουζίνα,δύο μπάνια,γραφείο,αποθήκη και μεγάλα μπαλκόνια με απεριόριστη θέα.Το ακίνητο διατίθεται με την επίπλωση και τον εξοπλισμό που είναι στις φωτογραφίες.Διαθέτει κλειστή θέση στάθμευσης για αυτοκίνητα ή σκάφος.Πισίνα 200τ.μ. και αίθριο με BBQ.Ατομική θέρμανση πετρελαίου,κλιματιστικά,συναγερμό,τζακούζι και όλες τις ανέσεις.Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 795.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1799 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 795.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή