Μονοκατοικία βίλα Νέα Σκιώνη, Νέα Σκιώνη, Παλλήνη

ΠαλλήνηΝέα Σκιώνη
  • € 800.000
  • 5
  • 160
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 16393 - Παλλήνη Νέα Σκιώνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. σε οικόπεδο 850 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1999 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 800.000 € Μεζονέτα πρώτη στην θάλασσα στην περιοχή Ν.Σκιώνη Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Η μεζονέτα είναι 160 τμ – 2 επιπέδων σε συγκρότημα κατοικιών, το συγκρότημα διαθέτει σε κάθε 4000 τμ μία πεντάδα κατοικιών, οι οποίες έχουν κοινόχρηστο χώρο στο πίσω μέρος τους και διαθέτουν 2 χώρους στάθμευσης, στο μπροστινό μέρος τους έχουν 600 τμ αποκλειστική χρήση γης, καθώς και πάνω στο κύμα διαθέτουν η καθεμία τους 250 τμ αποκλειστικής χρήση γης τον οποίο μπορούν να τον διαμορφώσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους για παράδειγμα κάποιοι έχουν κάνει BBQ, πέργκολες με ξαπλώστρες και καναπές και τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου και ντουζιέρες.

Η κατοικία αποτελείται από 2 επίπεδα , στο πρώτο επίπεδο και ισόγειο υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια με εσωτερικά μπάνια και στο δεύτερο επίπεδο – πρώτο όροφο διαθέτει ένα σαλόνι με τζάκι και μία κουζίνα καθώς και βεράντες στην πίσω πλευρά και στην μπροστινή με θέα την θάλασσα.

Η παραλία έχει αμμουδιά και η θάλασσα επίσης είναι σε πολύ καλή στο συγκεκριμένο σημείο.

Η κατοικία παραδίδεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των αγοραστών σε 70 μέρες μετά το συμβόλαιο, όπως έχει γίνει και με τα υπόλοιπα σπίτια. Ο αγοραστής επιλέγει από τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, πόρτες και χρώμα, κουζίνα και χρώμα κουζίνας σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη κατασκευαστή. Οπότε το αποτέλεσμα να θα είναι ακριβώς αυτό που επιθυμούν οι αγοραστές. Μέσα στην τιμή αυτήν συμπεριλαμβάνονται όλα όσα προαναφέρω παραπάνω απλά δίνεται βάση και προτεραιότητα στο γούστο του κάθε αγοραστή για να είναι ικανοποιημένος με την αγορά του.

Τιμή κατοικίας από 800.000€ έως 950.000€.




Το Γραφείο δεν φέρει καμιά ευθύνη για τις αλλαγές των τιμών των ιδιοκτησιών καθώς οι ιδιοκτήτες μπορεί να αλλάξουν την τιμή οποιαδήποτε στιγμή και πολλές φορές χωρίς καμιά ειδοποίηση. Οι τιμές που αναφέρουμε είναι οι τιμές που δόθηκαν την ημέρα της ανάληψης της πώλησης από το γραφείο μας.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .


Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α

AltEra Company Anastasia
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
16393 - 01/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή