Ρετιρέ 230 τμ με μπαλκόνι, Άνω Παπάγου, Παπάγου

Παπάγου
  • € 750.000
  • 5+
  • 230
  • 3+
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδική ρετιρέ μεζονέτα που εντυπωσιάζει με τη θέση της και την πολυτέλειά της. Το ακίνητο βρίσκεται στο τέλος ενός αδιέξοδου δρόμου, προσφέροντας μοναδική ιδιωτικότητα και γαλήνη. Η τοποθεσία της είναι εξαιρετική, καθώς γειτνιάζει με ένα όμορφο πάρκο, ενώ περιβάλλεται από καταπράσινα δέντρα που προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Η μεζονέτα εκτείνεται σε δύο ορόφους, με τον τρίτο όροφο να προσφέρει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο, δημιουργώντας έναν χώρο άνεσης. Επιπλέον, υπάρχει μια κουζίνα και ένα μικρό σαλόνι σε αυτόν τον όροφο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και λειτουργική εσωτερική διάταξη.
Στον τέταρτο όροφο, θα συναντήσετε ένα εντυπωσιακό μεγάλο σαλόνι, ενιαίο με την κουζίνα, που δημιουργεί ένα ευρύχωρο και φωτεινό περιβάλλον. Επιπλέον, σε αυτό το επίπεδο του σπιτιού βρίσκεται ένα WC για τους επισκέπτες και το τέταρτο υπνοδωμάτιο, το οποίο είναι επίσης master.
H αληθινή έκπληξη του ακινήτου βρίσκεται στην αποκλειστική χρήση μιας ταράτσας 90 τμ, που προσφέρει εκπληκτική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα. Αυτός ο εξωτερικός χώρος σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας ενώ το υπέροχο spa 8 ατόμων που διαθέτει, προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Το ακίνητο διαθέτει, επίσης, δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης και δύο αποθήκες, προσφέροντας την απόλυτη λειτουργικότητα και ευκολία για τους κατοίκους του.
Συνολικά, αυτή η ρετιρέ μεζονέτα είναι μια μοναδική κατοικία που συνδυάζει την αρχιτεκτονική κομψότητα με την άριστη τοποθεσία της.

Ο Παπάγος είναι μία από τις τρείς αποκλειστικά οικιστικές ζώνες γύρω από την Αθήνα και η πιο κοντινή σε αυτήν. Στις παρυφές του Υμηττού χωρίς καταστήματα και κίνηση παρέχει στους κατοίκους του μία ήσυχη ζωή στην εξοχή, σε μία ανάσα από το γεμάτο ζωή κέντρο της Αθήνας. Μόλις 6,5χμ από το κέντο της Αθήνας, 26χμ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 19’ οδήγησης και 19χμ από το λιμάνι του Πειραιά γύρω στα 30’ οδήγησης, ο Παπάγος είναι σε τέτοια στρατηγική θέση που όλα είναι κοντά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02NB99 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή