Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚορώνειαΜακεδονίας, Λαγκαδίκια 57012
  • € 25.000
  • 745
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022
Περιγραφή
eurohome-estate . gr
WHATS UP 6985867068
VODAFONE CU 6949451434
WIND F2GO 6939600359

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ !!!!!

Η ΠΕΡΙΟΧΗ :
Το χωριό Λαγκαδίκια βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη και έχει υψόμετρο 120 μέτρα. Είναι ένα κομβικό σημείο που ενώνει την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας με την Εγνατία οδό, στο ύψος ανάμεσα στις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη. Στο χωριό υπάρχει μηχάνημα ΑΤΜ (της τράπεζας Πειραιώς), κτίριο τηλεπικοινωνιών, τοπικό ιατρείο, κτηνιατρικό κέντρο, ταχυδρομείο καθώς και αρκετές εμπορικές και ψυχαγωγικές επιχειρήσεις.
Πριν την κατασκευή της Εγνατίας οδού, ήταν το κεντρικό χωριό στην δημοφιλή καλοκαιρινή διαδρομή Θεσσαλονίκη-Ασπροβάλτα (Θεσσαλονίκη-Σταυρός). Κάποτε, η παλαιά εθνική οδός περνούσε μέσα από το χωριό, αλλά λόγω επικινδυνότητας και όχλησης, δημιουργήθηκε παράκαμψη 100μ νότια του χωριού.

Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Λαγκαδά, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και έχει περίπου 700 μόνιμους κατοίκους.

Στην δυτική πλευρά του χωριού υπάρχει τo ρέμα Λαγκαδικίων (ή Πλατανόρεμα) του οποίου η ροή σταματάει συνήθως για ένα μήνα, περίπου τον Αύγουστο. Το ρέμα Λαγκαδικίων ενώνεται βορειότερα με το ρέμα Ποταμιάς (Δαφνούντας) σε τεχνητή λιμνούλα και μαζί με τα νερά της λίμνης Κορώνειας συνεχίζουν, ως ποταμός Δερβένι, προς ανατολικά στην λίμνη Βόλβη.
Οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το Νηπιαγωγείο που, ως ανεξάρτητο κτήριο, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2011, το Δημοτικό που εξυπηρετεί πέντε χωριά (Λαγκαδίκια, Στίβος, Νικομηδινό, Περιστερώνα, Σπιτάκια), καθώς επίσης και το Γυμνάσιο-Λύκειο που εξυπηρετεί ως γυμνάσιο εννέα χωριά (τα ίδια με το Δημοτικό συν Γερακαρού, Άγιος Βασίλειος, Βασιλούδι, Αρδαμέρι) και ως λύκειο δεκατρία χωριά (τα ίδια με το Γυμνάσιο συν Προφήτης, Σχολάρι, Νυμφόπετρα, Βαϊοχώρι).

Ο Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονα, το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής καθώς και το κοιμητήριο, είναι τα θρησκευτικά σημεία του χωριού.

Κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδικίων διοργανώνει μαθήματα παραδοσιακών χορών και πολλές άλλες δραστηριότητες, με κορυφαίο το τριήμερο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στις 25-27 Ιουλίου, με παραδοσιακούς χορούς και λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική.

ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ :
Πωλείται Γωνιακό Οικόπεδο 745τμ εντός του χωριού Λαγκαδίκια.
Έχει συντελεστή δόμησης 0,6 και συντελεστή κάλυψης 60% .
Χτίζει δηλαδή Κτίσμα συνολικού εμβαδού 447τμ.




Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 2000 ΕΥΡΩ + Φ.Π.Α 24% ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.
Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης στο γραφείο μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Μέλος ΣΜΑΣΘ - ΟΜΑΣΕ και Ε.Π.Π.A.
Μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και Αμερικανικής N.A.R.
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R και πιστοποίησης της TUV AUSTRIA Hellas με την ειδικότητα Μεσίτης ακινήτων - Διαχειριστής ακίνητης περιουσίας.
Τώρα, μπορείτε να κάνετε like και στη σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/eurohome/?fref=ts
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-2003004
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
745 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 25.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή