Μονοκατοικία βίλα Κύμη, Κέντρο, Κύμη

ΚύμηΚύμη
  • € 620.000
  • 5+
  • 240
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ID Ακινήτου : ES433
Ένα πανέμορφο σπίτι κορυφαίας ποιότητας για μια μεγάλη οικογένεια που αναζητά μία ποιοτική κατοικία. Απολαύστε κι εσείς την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το όμορφο τοπίο της Εύβοιας! Τοποθετημένο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, καταπράσινα οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικούς αναρριχώμενους θάμνους, αυτό το σπίτι με τις μεγάλες βεράντες έχει θέα σε έναν μαγευτικό κήπο και τον κόλπο της Κύμης αλλά και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το σπίτι είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες που θα ήθελαν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί σε ένα μαγευτικό σπίτι. Με 2402 στον πρώτο και τον κάτω όροφο, 55m2 στο υπόγειο έρχονται να προστεθούν σε αυτή τη μεγάλη κομψή βίλα. Χτίστηκε το 1999 και οι πρώτοι ιδιοκτήτες έμειναν εδώ το 2002. Βρίσκεται μόλις 4χλμ. από το λιμάνι της Κύμης που διαθέτει νέα μαρίνα σκαφών, 800μ. από την πλατεία της Κύμης και 400μ. από το τοπικό νοσοκομείο.

Χτισμένο με μοναδικές προδιαγραφές, το ισόγειο διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και ένα υπνοδωμάτιο με πέτρα από το κοντινό χωριό Βίταλο, μία κουζίνα και ένα μπάνιο με το περίφημο μάρμαρο Πεντέλης. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, μια μικρή κουζίνα με ξύλινο δάπεδο και δύο ακόμη μπάνια με μάρμαρο Θάσου. Υπάρχουν δύο είσοδοι για το σπίτι ενώ μια εξωτερική σκάλα οδηγεί στην βεράντα.

Όλο το ακίνητο θερμαίνεται από κεντρική θέρμανση. Υπάρχουν τρία ανεξάρτητα συστήματα συναγερμού, και μια δεξαμενή συλλογής βρόχινου νερού 80 κυβικών μέτρων που παρέχει αυτάρκεια στο σπίτι και τον κήπο. Το ακίνητο παρέχει αυτάρκεια σε ελαιόλαδο αλλά και καρπούς από τα οπωροφόρα.

Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης που αγαπούν να ασχοληθούν με θαλάσσια ή ορεινά σπορ, ή ακόμα και να ξεκουραστούν με ηρεμία και ησυχία.

Ο ιδιοκτήτης δέχεται μόνο σοβαρές προσφορές και η τιμή είναι σταθερή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40807 - 27/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή