Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣτύραΣτύρα
  • € 340.000
  • 5+
  • 200
  • 3
Περιγραφή
ID Ακινήτου : ES453
Αξεπέραστη θέα πάνω από τον κόλπο των Στύρων

Στο νησί της Εύβοιας δεν θα βρείτε κανένα άλλο ακίνητο με τέτοια πανοραμική θέα στον κόλπο των Στύρων και τα βουνά στο βάθος. Σκαρφαλωμένο πάνω από την παραλιακή πόλη των Στύρων, αυτό το σπίτι είναι χτισμένο σε μια τόσο προνομιακή τοποθεσία, που κανένα άλλο μελλοντικό κτίριο δεν θα μπορούσε να εμποδίσει αυτή τη μοναδική θέα.

Αυτό το σπίτι είναι μία μεγάλη διώροφη τριπλοκατοικία, με 3 ξεχωριστά διαμερίσματα, όλα με το δικό τους τζάκι και εκπληκτική θέα. Ιδανικό για μεγάλες οικογένειες ή ακόμη και για τρεις ξεχωριστές οικογένειες. Όχι πολύ μακριά από το κέντρο της πόλης των Νέων Στύρων, μόλις 5 λεπτά από την παραλία & το λιμάνι, αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία σαν καρτποστάλ. Θα ήταν υπέροχο ως επενδυτικό ακίνητο είτε για να νοικιάσετε όλα τα διαμερίσματα κατόπιν αιτήματος είτε να χρησιμοποιήσετε το ένα και να νοικιάσετε τα άλλα, ή οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό μπορείτε να σκεφτείτε. Πολύ κοντά σε άλλα ξενοδοχεία και πολυάριθμα μπαρ & εστιατόρια στην παραλία, απλά θα αποσβέσει οποιοδήποτε ποσό επένδυσης, είτε σε εισόδημα είτε σε ικανοποίηση.

Ο 1ος όροφος είναι 85 m², ενώ τα διαμερίσματα του ισογείου είναι 115 m² στο σύνολο. Είναι χτισμένα αυτόνομα για να είναι πλήρως λειτουργικά. Όλο το σπίτι διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μεγάλα σαλόνια, υπαίθριο χώρο στάθμευσης αλλά και 2 θέσεις για εσωτερικό χώρο στάθμευσης ακριβώς δίπλα στο μεγάλο υπόγειο με χρήση αποθήκης. Υπάρχει μία μπροστινή είσοδος στο οικόπεδο απευθείας από τον κεντρικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο, η οποία οδηγεί στο δίδυμο υπόγειο γκαράζ. Η μπροστινή αυλή είναι αρκετά ευρύχωρη για έναν μεγάλο κήπο αλλά και μια πισίνα υπερχείλισης infinity pool, καθώς και μια ράμπα είσοδου.

Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και ένα μεγάλο σαλόνι, και διατηρεί το προνόμιο της μοναδικής θέας στο τεράστιο μπαλκόνι.

Το 2ο & το 3ο διαμέρισμα του ισογείου διαθέτουν 2 υπνοδωμάτια 1 μπάνιο και ένα μεγάλο σαλόνι έκταστο, με άμεση πρόσβαση στον μελλοντικό περιβάλλοντα κήπο.

Τα διαμερίσματα θα χρειαστούν, παράθυρα, δάπεδα, πόρτες, ντουλάπες & κουζίνες που θα τοποθετηθούν καθώς και όλες τις άλλες τελικές πινελιές.

Ο ιδιοκτήτης αναζητά σοβαρούς αγοραστές ή εξειδικευμένους εργολάβους που θα ήθελαν να αναλάβουν ένα έργο και να παραδώσουν ένα ολοκληρωμένο ακίνητο προς πώληση, που να ανταποκρίνεται στα πρότυπα του κλάδου.

Οι υποδείξεις είναι διαθέσιμες εντός 48 ωρών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40808 - 24/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή