Duplex Χανιώτης, Χανιώτης, Παλλήνη

ΠαλλήνηΧανιώτης
  • € 325.000
  • 5+
  • 175
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1804 - Παλλήνη Χανιώτης ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2003 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα - Τιμή: 325.000 € Στην Χανιώτη,λίγο έξω από τον οικισμό του χωριού,μέσα στην φύση,βρίσκεται αυτό το ακίνητο προς πώληση.Είναι μια μεζονέτα συνολικού εμβαδού 175τ.μ μέσα σε ατομικό,περιφραγμένο,κήπο 400τ.μ περίπου,ιδανικό για μικρά παιδιά.Το ακίνητο αποτελείται από τρία επίπεδα.Στον όροφο έχει τρία υπνοδωμάτια,ένα μεγάλο μπάνιο,ένα χολ και μεγάλα μπαλκόνια με πραγματικά απεριόριστη θέα την θάλασσα και την φύση..Στο ισόγειο είναι η κύρια είσοδος του σπιτιού.Εκεί είναι η πολύ οργανωμένη κουζίνα με την τραπεζαρία,το σαλόνι με το ενεργειακό τζάκι,ένα μπάνιο.Το υπόγειο μπορεί να αποτελέσει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο,μπάνιο,σαλοκουζίνα και μία αποθήκη.Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό με μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες.Έχει πραγματικά απεριόριστη θέα την θάλασσα και την φύση.Στην τιμή περιλαμβάνεται η καινούργια επίπλωση και ο εξοπλισμός.Υπάρχει θέση στάθμευσης.Υπάρχει συναγερμός, κλιματιστικά κουφώματα αλουμινίου και ότι άλλο χρειάζεται ένα σπίτι έτοιμο για να κατοικηθεί.Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 325.000€ Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1804
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή