Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Γάζι
  • € 1.280.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρότημα κατοικιών στην Αγία Πελάγία του Ν.Ηρακλείου.
Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 500μ. από την θάλασσα και προσφέρει υπέροχη πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα.
Με συνολικό εμβαδόν 500τ.μ. σε ένα οικόπεδο 1250τ.μ. χωρίζεται σε επίπεδα και αποτελείται από:

Ισόγειο που περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα των 50τ.μ. εκ των οποίων το ένα με τζάκι.
1ος όροφος που περιλαμβάνει 2 studios 35τ.μ., ένα 28τ.μ. και ένα ημιτελές διαμέρισμα 95τ.μ.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και είναι πλήρως εξοπλισμένα. Υπάρχει ηλιακός θεμοσίφωνας, διπλά τζάμια, σίτες, σύστημα ελέγχου των χώρων με κάμερες, αρκετοί αποθηκευτικοί και βοηθητικοί χώροι και άνετο parking.

Η κατασκευή είναι άριστη, όλοι οι χώροι είναι λειτουργικοί και βρίσκονται σε άψογη κατάσταση.

Το κτήριο περιβάλεται από όμορφα διαμορφωμένο κήπο που προσφέρει άνετους χώρους ανάπαυσης, τρείς πέργκολες, barbecue, ένα μικρό παρεκκλήσι και έναν ανεμόμυλο.
Υπάρχει χώρος με δυνατότητα κατασκευής πισίνας ή επέκτασης των κτηριακών εγκαταστάσεων.
Η μονάδα διαθέτει μια μεγάλη δεξαμενή νερού 20 τόνων καθώς και μια μικρότερη εφεδρική που καλύπτουν άνετα και απρόσκοπτα όλες τις ανάγκες ύδρευσης.

Αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία λόγω της τοποθεσίας που βρίσκεται αλλά και λόγω της άριστης κατάστασης του.

Η γραφική Αγία Πελαγία είναι χτισμένη γύρω από ένα παραδοσιακό ψαροχώρι, σε έναν αμμώδη κόλπο, 22 χλμ δυτικά του Ηρακλείου και το διεθνές αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης . Η μοναδική τοποθεσία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την ησυχία και συγχρόνως από την εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη πόλη.

Ο κόλπος είναι προστατευμένος από τους ανέμους και η θάλασσα ήρεμη. Το σημείο είναι κατάλληλο για χαλαρωτικές διακοπές και θαλάσσια σπορ.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και διεθνή εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ, όλα με υπέροχη θέα στον κόλπο όπου μπορείτε να παρατηρείτε τις παλιές, αγκυροβολημένες ψαρόβαρκες και τους ψαράδες να ετοιμάζουν τα δίχτυα τους. Η Αγ. Πελαγία διαθέτει, στο κέντρο του χωριού, ότι χρειάζεστε για τις διακοπές σας, όπως super-market, φαρμακείο, γιατρούς, ενοικιάσεις οχημάτων, γραφείο τουρισμού, καταστήματα αναμνηστικών, μπουτίκ και ATM.

Περικυκλωμένη από βουνά και λόφους, η Αγ. Πελαγία βρίσκεται στη μέση της Κρήτης και είναι έτσι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή αλλά και ολόκληρο το νησί. Αποτελεί την κατάλληλη συνταγή για χαλαρωτικές και αυθεντικά παραδοσιακές διακοπές στην Κρήτη, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Πώληση, Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Μπάνια: 8, Εμβαδόν: 500 τ.μ., Δωμάτια: 8, Έτος κατασκευής: 2007, Εξοχική κατοικία, Τιμή: 1250000, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Κουζίνες: 8, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 1250 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Γ, Προσανατολισμός: Βόρειος, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 540
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
333343 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 1.280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή