Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 89.000
  • 169
Περιγραφή
Οικόπεδο 169τμ εντός οικισμού άρτιο και οικοδομήσιμο με φοβερή θέα θάλασσας στον κόλπο της Ελούντας και καταπράσινου κάμπου σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της ανατολικής Κρήτης στην Ελούντα, είναι κατάλληλο για επαγγελματική εκμετάλλευση και μόνιμη ή και εξοχική κατοικία .Μια ανάσα από τον οικισμό 100μ και 480μ από τις εξωτικές και διάσημες παραλίες .

Εξερευνώντας την ανατολική Κρήτη και μόλις 10 χλμ από τον Άγιο Νικόλαο απλώνεται μπροστά μας η πανέμορφη εξωτική Ελούντα. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, και φημίζεται για τις πολλές υψηλού επιπέδου επιλογές διαμονής , σε παραδοσιακό και αυθεντικό Κρητικό χαρακτήρα καθώς και ένα φυσικό τοπίο που θυμίζει καρτ-ποστάλ . Ο πληθυσμός της Ελούντας αν υπολογίσουμε και τα γύρω χωριά πλησιάζει τους 5000 . Η Ελούντα πήρε το όνομα της από την αρχαία Ολούντα που χρονολογείται περίπου στο 4000π.χ. Σήμερα είναι ευρέως γνωστή για τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων με ιδιωτικές παραλίες. Λέγεται ότι είναι η περιοχή της Ελλάδας με τα περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων. Η Ελούντα υποδέχεται συχνά Πολιτικούς , Άραβες πρίγκιπες με τις πολυμελείς οικογένειες τους, δημοφιλης ηθοποιούς και τραγουδιστες, Ρώσους μεγιστάνες και γενικώς VIP από κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι κι αυτό κομμάτι της μαγείας της, αφού πολλοί ονειρεύονται να βρίσκονται εκεί που κολυμπούσε πριν κάποιος διάσημος. Εκτός από τις γαλαζοπράσινές παραλίες της αξίζει να επισκεφτείτε την Σπιναλόγκα ένα ιστορικό πανέμορφο νησί. Διασκέδαση με ήρεμη και πανέμορφη θέα αφού σχεδόν όλα τα μαγαζιά ,καφετέριες ,μπαρ και εστιατόρια βρίσκονται πάνω στο κύμα .

Πώληση, Οικόπεδο, Εμβαδόν: 169 τ.μ., Τιμή: 89000, Θέα, Πρόσοψης, Κλίση: Επικλινές, Συντελεστής δόμησης: 0.8, Πρόσβαση από: Αλλού, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Συντελεστής κάλυψης: 70, Προσανατολισμός: Βορειοανατολικός, Απόσταση απο θάλασσα: 480, Μήκος Πρόσοψης: 11
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
340402 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
169 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή