Ξενοδοχείο προς Πώληση

Πάρος
  • € 1.350.000
  • 295
  • 3+
Περιγραφή
Τριώροφο ακίνητο (295 τ.μ). χτισμένο στα πλαίσια της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με όμορφα παραδοσιακά πέτρινα πατώματα, υπέροχο κήπο με πηγάδι, φοίνικες και πεύκα, χώρο μπάρμπεκιου, με αποθήκη/πλυσταριό και ανεξάρτητο 26 τ.μ. στούντιο με αίθριο.
Αποτελείται από 10 ευρύχωρα δωμάτια, ανακαινισμένα μπάνια και όμορφα μπαλκόνια. Το ακίνητο μπορεί εύκολα να ανακαινιστεί ως ιδιωτική βίλα και έχει τη δυνατότητα να χτίσει επιπλέον περίπου 80 τ.μ. και πισίνα.
Λειτουργεί εδώ και χρόνια ως κεντρικό ξενοδοχείο με πολύ υψηλή βαθμολογία σε Trip Advisor, Booking και Air BNB με υψηλή απόδοση.
Μπορεί να χωριστεί και σε 2 ιδιοκτησίες καθώς αποτελείται από 2 ξεχωριστά οικόπεδα. Παρέχεται επίσης ένας ευρύχωρος χώρος στάθμευσης με μίνι βαν. Μια έξυπνη επένδυση στον πιο επερχόμενο προορισμό και η νούμερο 1 επιλογή στην Ευρώπη (και νούμερο 2 παγκοσμίως) των ταξιδιωτών σύμφωνα με την παγκόσμια ψηφοφορία του Travel and Leisure για το 2019 και το 2020!


Βρίσκεται στην καρδιά της Παροικιάς, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, το λιμάνι και τους πιο εκπληκτικούς δρόμους του κόσμου -τα παραδοσιακά λευκά κυκλαδίτικα δρομάκια.
Σε μια -σπάνια για το κέντρο της πρωτεύουσας- ήσυχη, ήσυχη και πολύ καταπράσινη τοποθεσία μπορείτε να συνδυάσετε την εύκολη πρόσβαση και τη διαμονή, την ωραία ατμόσφαιρα, τη νυχτερινή ζωή με πολλά εστιατόρια και μπαρ, ψώνια και κολύμπι χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα όχημα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2023543 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
295 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή