Τριάρι Αγράρι, Άνω Μερά, Μύκονος

ΜύκονοςΑγράρι
  • € 500.000
  • 3
  • 100
  • T
Περιγραφή
Διαμέρισμα σε μικρό συγκρότημα 5 οριζοντίων ιδιοκτησιών στην τοποθεσία Αγράρι Μυκόνου. Το συγκρότημα αποτελεί μέρος του άτυπου Οικισμού AGRARI VILLAGE.
Το προς πώληση διαμέρισμα έχει εμβαδόν 100 τ.μ. εσωτερικών χώρων και με περίπου 60 τ.μ. βεράντες προσανατολισμένες νότια, προς την Νήσο Νάξο, με ανοιχτό ορίζοντα και θέα σε μικρό κομμάτι θάλασσας. Οι εσωτερικοί χώροι είναι ένα single Master Bedroom με ιδιαίτερο πλήρες λουτρό, ένα μικρό single bedroom, ένα μεγάλο double bedroom, ένα πλήρες λουτρό και έναν μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνας πλήρως εξοπλισμένης-καθιστικού-τραπεζαρίας.
Από πλευράς υποδομών, πλην της μεγάλης κοινόχρηστης για τις 5 οριζόντιες ιδιοκτησίες πισίνας και πλην των χώρων BBQ κ.λπ. γύρω από την πισίνα, υφίστανται εν λειτουργία:
τηλεφωνική γραμμή COSMOTE με Internet/WiFi, εντοιχισμένα ηλεκτρικά καλοριφέρ σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος, μεγάλος υπαίθριος χώρος στάθμευσης 8-10 αυτοκινήτων στην πίσω πλευρά του συγκροτήματος, με παράλληλη δυνατότητα στάθμευσης 1-2 αυτοκινήτων στον δρόμο, μπροστά από την είσοδο του διαμερίσματος, δορυφορική τηλεόραση NOVA, καθώς και λευκές ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων), εντοιχισμένα ράφια Βιβλιοθηκών, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και συμπαγή ξύλινα παντζούρια. Για λόγους αισθητικής δεν έχουν εγκατασταθεί ηλιακοί θερμοσίφωνες ούτε κλιματιστικά, που, άλλωστε, δεν είναι απαραίτητα, λόγω του ότι στην περιοχή δεν παρατηρούνται καύσωνες ή υπερβολική ζέστη.
Πίσω από το συγκρότημα υπάρχουν και δύο κοινόχρηστα γήπεδα tennis, τα οποία ευρίσκονται σε αχρησία.
Το κτίσμα διαθέτει επιστάτη-φύλακα για τις 5 οριζόντιες ιδιοκτησίες, ο οποίος κατοικεί μόνιμα σε μικρή χωριστή ιδιοκτησία, στο επίπεδο της πισίνας και επιμελείται, επίσης, την πισίνα, που παραμένει γεμάτη και ανοιχτή χειμώνα-καλοκαίρι. Το οικόπεδο του κτίσματος έχει έκταση 6-6,5 στρεμμάτων.
Η απόσταση από την παραλία του Αγραρίου είναι λιγότερο από 5 λεπτά με αυτοκίνητο. 10 λεπτά περίπου με αυτοκίνητο απέχει η Άνω Μερά, το Super Paradise Beach και το αεροδρόμιο, 15 λεπτά περίπου η Χώρα Μυκόνου, 20 λεπτά το Νέο Λιμάνι Μυκόνου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2051081 - 26/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
κοινόχρηστα
€ 100/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης