Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 277 τμ, Χώρα, Μύκονος

Μύκονος
  • € 3.450.000
  • 5+
  • 277
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023
Περιγραφή
Αυτή η μοναδική βίλλα βρίσκεται σε πολύ κοντονή απόσταση από τη Χώρα της Μυκόνου καθώς και από τις ωραιότερες παραλίες της Μυκόνου. Είναι μία πολυτελή και σπάνια βίλλα, η οποία έχει βραβευτεί και ως ‘Top Villa in Europe With a Private Pool’ στα βραβεία του World Luxury Hotel Awards.
Η κατοικία είναι μοντέρνα, ευρύχωρη και πολύ άνετη, και αποτελεί μία έξυπνη επιλογή επένδυσης στον πάντος καιρού αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού, χάρη στην μοναδική τοποθεσία της. Η βίλλα έχει βορειοδυτικό προσανατολισμό, έχοντας ανεμπόδιστη θέα για το ηλιοβασίλεμα, τη Χώρα και το λιμάνι της Μυκόνου.
Η κατοικία χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο, στον εξωτερικό χώρο, βρίσκεται η πισίνα, το bbq μαζί με μία εξωτερική τραπεζαρία, καθώς υπάρχει και μία οικογενειακή σουίτα για φιλοξενούμενους με ξεχωριστή είσοδο καθώς και ένα ακόμα δωμάτιο φιλοξενούμενων με δικό του μπάνιο.
Στην είσοδο της κύριας κατοικίας βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μεγάλο και άνετο σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι, ενώ στην βεράντα υπάρχει κήπος από κάκτους, μία πέργκολα καθώς και ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται για μασάζ.
Στον επάνω όροφο βρίσκεται το μεγάλο υπνοδωμάτιο που καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο και έχει επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι με φοβερή θέα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10017
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
277 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή