Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Κατερίνη
  • € 29.000
  • 452
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023
Περιγραφή
Οικόπεδο προς πώληση μέσα στην πόλη της Κατερίνης.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήσυχη και φιλική γειτονιά της Κατερίνης.

Η γειτονιά έχει άνετα πεζοδρόμια με τον δήμο να έχει τοποθετήσει δέντρα που προσφέρουν σκιά και ειδικούς στύλους που αποτρέπει το παρκάρισμα των αυτοκινήτων πάνω στο πεζοδρόμιο.

Υπάρχει έντονο το στοιχείο του πρασίνου στην που προσφέρει δροσιά και ανεβάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Σε πολύ κοντινή απόσταση, υπάρχουν σχολεία, οργανωμένος χώρος άθλησης και εκκλησία.

Αν το επιθυμείτε έχετε την έγκριση από τον ιδιοκτήτη να χτίσετε κολλητά με το διπλανό σπίτι «τοίχο με τοίχο» μεγιστοποιώντας έτσι την αυλή σας.

Είναι ένα ιδανικό οικόπεδο για όποιον θέλει να δημιουργήσει για αυτόν και τους αγαπημένους του ένα σπιτικό που να βρίσκεται μέσα στην πόλη, δίπλα σε όλες τις ευκολίες που αυτή προσφέρει, αλλά χωρίς να θυσιάζει την ηρεμία του, την ησυχία του και την γαλήνη του.

Αν θέλετε να ζήσετε μέσα στην πόλη, αλλά δεν θέλετε να ανέχεστε την φασαρία και την βαβούρα της, αλλά αντιθέτως επιζήτητε την ηρεμία και την γαλήνη τότε αυτό το οικόπεδο σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11215934
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
452 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 29.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή