Γκαρσονιέρα δεύτερος όροφος, Θησείο, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 185.000
  • 2
  • 73
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ακριβώς στο σημείο που ενώνεται το Θησείο με τα Πετράλωνα και το Γκάζι, βρίσκεται αυτό το άνετο και ζεστό διαμέρισμα του 2ου ορόφου.
Τα 73 του τετραγωνικά έχουν τέτοια διαρρύθμιση που επιτρέπει την άνετη επικοινωνία των χώρων και την δυνατότητα για την δημιουργία δεύτερου υπνοδωματίου.
Η τοποθεσία προσφέρει άμεση πρόσβαση σε κάθε είδους συγκοινωνία, στο κέντρο της πόλης , στη νυχτερινή ζωή στο Γκάζι , σε μικρά μαγαζάκια γειτονιάς, καφετέριες, εστιατόρια.
Το διαμέρισμα αυτό είναι το σημείο αφετηρίας για περπάτημα σε διαφορετικά πάρκα, για ποδήλατο και για εξερεύνηση διάφορων περιοχών γύρω γύρω.
Κατάλληλο για κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση καθώς συνδυάζει τον ρυθμό της πόλης με την αίσθηση της μικρής γειτονιάς .

Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02NPWG - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή