Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κάτω Ιλίσια (Καισαριανής), Καισαριανή

Καισαριανή
  • € 250.000
  • 3
  • 73
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται γωνιακό διαμέρισμα 2ου ορόφου πλησίον ξενοδοχείων Hilton και Divani Caravel, της Εθνικής Πινακοθήκης και του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» στα Ιλίσια εμβαδού των 73 τετρ. μ. σε 5οροφη πολυκατοικία κατασκευής του 1973, ολικά και ριζικά ανακαινισμένο το 2020, για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Το διαμέρισμα είναι γωνιακό και διαθέτει δυο μπαλκόνια, έχει πολύ καλή διαρρύθμιση, είναι προσόψεως, πολύ φωτεινό και αποτελείται από μια μεγάλη σαλοκουζίνα ενοποιημένη με τραπεζαρία και σαλόνι τύπου open plan (με πόρτα ασφαλείας εισόδου και με πρόσβαση σε δυο μπαλκόνια), δυο υπνοδωμάτια (όλα με πρόσβαση σε μπαλκόνια), ένα μπάνιο (με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα) και ένα WC. Όλα τα πατώματα είναι από γρανιτένιο πλακάκι, τα ρολά είναι ηλεκτρικά, υπάρχει κεντρική θέρμανση (με πετρέλαιο), ενώ τα κοινόχρηστα είναι πολύ χαμηλά της τάξεως των €20/ μήνα. Όλα τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά έχουν αλλαχτεί στο πλαίσιο της ριζικής ανακαίνισης. Το ασανσέρ της πολυκατοικίας είναι ανακαινισμένο επίσης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο σημείο με πολύ εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο μετρό «Ευαγγελισμός» (8 λεπτά με τα πόδια) πλησίον ξενοδοχείων Hilton και Divani Caravel, της Εθνικής Πινακοθήκης, του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» και του Άλσους Ιλισίων.

Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για εμπορική εκμετάλλευση και πωλείται σε προσιτή τιμή των €250.000.

Με την αγορά του εν λόγω διαμερίσματος, παρέχεται δυνατότητα χορήγησης στεγαστικού δανείου με τους καλύτερους δυνατούς όρους δανειοδότησης σε συνδυασμό με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς από ελληνική τράπεζα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τον αγοραστή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
22025 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή