Μονοκατοικία βίλα Αγία Παρασκευή 74053, Άρδακτος, Λάμπη

ΛάμπηΑγία Παρασκευή 74053
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 311
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλες προς πώληση δίπλα στην παραλία της Τριόπετρας στα νότια του νομού Ρεθύμνου. Το ακίνητο αποτελείται από 2 ανεξάρτητες βίλες και ένα μπανγκαλόου, όλα πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα. Προσφέρουν εξαιρετική θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή και σήμερα χρησιμοποιούνται ως τουριστική επιχείρηση. Η απόσταση από την παραλία είναι περίπου 500 μέτρα με τα πόδια.

-Η πρώτη βίλα είναι 186 τ.μ και είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα. στο πρώτο υπάρχει ένας μεγάλος χώρος που σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι με την κουζίνα ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Έξω από το ακίνητο έχει μεγάλο κήπο και ιδιωτική πισίνα.

-Η δεύτερη βίλα είναι μεσονέτα 83 τ.μ., στο ισόγειο βρίσκεται ενιαία κουζίνα με σαλόνι και μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Εξωτερικά έχει ιδιωτική πισίνα και κήπο.

-Το μπανγκαλόου είναι 42 τ.μ με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Εξωτερικά έχει ιδιωτική βεράντα και μικρό κήπο.

Η Τριόπετρα βρίσκεται στα νότια του νομού Ρεθύμνου κοντά στα χωριά Ακούμια και Κεραμές. Η παραλία έχει μήκος περίπου 2 χλμ. Έχει πυκνή άμμο και υπέροχα βαθιά νερά. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική κρητική φύση, τη χλωρίδα, την πανίδα και μια πληθώρα φυσικών δραστηριοτήτων όπως περπάτημα, τρέξιμο, κολύμπι, ψάρεμα, ιππασία, καταδύσεις, βάρκα ή βαρκάδα κ.λπ. Το ανατολικό τμήμα της παραλίας είναι λίγο οργανωμένο με ταβέρνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ομπρέλες, ενώ δυτικά ο δρόμος οδηγεί στην κοντινή παραλία Λίγκρες.

Αποστάσεις:

Ρέθυμνο 52χλμ

Αεροδρόμιο Χανίων 110χλμ

Αεροδρόμιο Ηρακλείου 110χλμ

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0312 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
311 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή